2777
2789
عنوان

بچه ها چطوری معذرت خواهی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 113 پست
باورم نمیشه قطعا مادرت با ۴۸ سال سن به خشگلی من ۲۸ ساله نیس و منم بشم ۴۸ سال میپوکم دیگه

اره اصن نسل قدیم صاف و سفید و بدون مو بودن من خودم در حسرتم از الانم دارم تغییر پوستمو میبینم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره اصن نسل قدیم صاف و سفید و بدون مو بودن من خودم در حسرتم از الانم دارم تغییر پوستمو میبینم

من‌سفید برفیم لیزرم کردم ازین نظر عالیم

ولی خب ۲۸ سالمه ینی ۷ سال دیگه هم به زیبایی امروزم هستم؟🤔

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

این تاپیک پر بازدید میشه آبروی مادرشوهرت به کللل می‌ره😂😂😂😂

تا یه مدتی اکثر تاپیکام در مورد سوالات پیش پا افتاده آشپزیه، پیشاپیش ممنون از کسایی که صبورانه منو راهنمایی میکنن 
من خییییلی معذب میشم وقتی اینجوری حرف میزنن

من الان ۱۰ ساله عروسشونم دیگه عادت کردم

چند وقت پیش همین برادرشوهر بزرگم و مادرشوهرم اومده بودن خونمون.ناهار آوردم گفتن ما ۱۱ صبحانه خوردیم.(جاریم و شوهرش)

گفتم پس حسابی روز تعطیل خوابیدید

جاریم گفت نه بابا از ۵ صبح بیدار بودیم

منه خنگ هم اون وسط با تعجب گفتم ۵ صبح داشتید چیکار می کردیییید😲(حالا بخدا اصلا منظور بد نداشتم)

بعد جاریم و برادرشوهرم نیشخند زدن.پدر مادرش قهقهه زدن،دختر ۱۶ سالشون قرمز شد،شوهر منم با خنده بهم گفت آخه تو چیکار داری ۵ صبح چیکار میکردن شاید نخوان بگن

منم با خجالت گفتم بخدا شما همتون بی تربیت هستین

من😖

جاریم😆

شوهرش😆

دخترشون😕

مادرشوهر😆

پدرشوهر😁

شوهرم😂

یه روز خوب میاد...
من الان ۱۰ ساله عروسشونم دیگه عادت کردم چند وقت پیش همین برادرشوهر بزرگم و مادرشوهرم اومده بودن خون ...

وااای😂😂😂😂😂😂

منم مثل توام 

اصلا نمیگیرم 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40