2777
2789

به بـعضی ها یاد دادند که باید یه کاری بکنی که محبوب دلها بشی و به بعضی ها هم گفتند تو هم اکنون محبوب دلها هستی !

اما باید دست های اون پدر و مادری را که به بچه شان یاد میدهند که

هیچ وقت چنین چیزی شدنی نیست که محبوب همه باشی و راستش را بخواهی اصلا نیازی هم به این نداری که همه دوستت داشته بـاشند را بوسید.

نه اینکه هر کاری دلت میخواهد بکنی و نسبت به دیگران بی تفاوت بـاشی، نه.

تو کار درست را انجام بده، حالا این وسط کسی هم نپسندید ، نپسندید.

درست را هم چک کن، درست بودن را هم هر از چند گاهی چک کن ، اما اینکه دایم در تکاپوی تـایید و محبوبیت باشی، اشتباه است، شدنی نیست.

همیشه آدمهایی هستند که از لباس پوشیدن تو، قیافه تو، طرز فکر تو، رفتار و اطوار تو خوششان نمی آید.

آدم هایی هستند که بـرای آشنایی وارد ارتباط با آنها میشوی و بعد از دو هفته، یک ماه تو را نمیپسندند، شغل تو را مرام تو را نمیپسندند. مگر اشکالی دارد؟ مگر به این معناست که تو غلطی؟

نه عزیز ، هیچ راهی برای اینکه به چشم همه محبوب باشی وجود ندارد و این بد نیست.

این تنها فکر درستی است که به تو همان اعتماد به نفس و همان اعتباری را میدهد که تو در قلب دیگران  به دنبال آنی.

خودت واقعا آن جوری بـاش که دوست داری به چشم دیگران آنجور بیایی.

اصیل، درست، راست، یکرنگ، اصیل، درست ... .

وقتی واقعا درست بـاشی دیگر برایت مهم نخواهد بود که دیگران چقدر درست یا غلط تو را ارزیابی میکنند.

اما وقتی درست نباشی...

امان از وقتی درست نباشی.

من یک زن،خواهر ،همسر ،مادر  نیستم . من یک آگاهی ام . یک روح اصیل ک ب زمین اومدم تا رشد کنم و تجربه کنم.آگاهی متصل ب شعور مطلق هستی،در راه رسیدن ب کمال.ب آرامش رسیدم و آرامش من ب هیچ عامل بیرونی وابسته نیست. آرامش من از درون من می‌جوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......

اسی ببخشید این جا دارم میگم میخواستم تاپیک بزنم ولی گفت بیشتر از ۶ تا نمیشه و اینا واسم مهمه 

ی  دوستم ک گفتم اتباع میخواد من واسش حساب بانکی باز کنم .ی سری پیچوندمشالان باز پی ام داده فردا بیا برم بانک 

دلم اصلا راضی نیست ک حساب باز کنم چیکار کنم بنظرتون. یا حتی تو بانک میشه به اون ک حساب باز میکنه ی چیز بگم ک بگه نمیشه حساب باز کنی 

(سری قبل بهش گفتم کارت ملی جا گذاشتم این سری نمیتونم بگم )

کلکی راه حلی بلدید ک باعث بشه حساب باز نکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداخداوندنیزمحبوب واقعی وحقیقی است بااین حال محبوب همه نیست،پس ماهم قطعانبایددنبالهمچون فکرهایی بروی ...

درسته کاملا ....

من یک زن،خواهر ،همسر ،مادر  نیستم . من یک آگاهی ام . یک روح اصیل ک ب زمین اومدم تا رشد کنم و تجربه کنم.آگاهی متصل ب شعور مطلق هستی،در راه رسیدن ب کمال.ب آرامش رسیدم و آرامش من ب هیچ عامل بیرونی وابسته نیست. آرامش من از درون من می‌جوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......

واقعا همینه من تو کل فامیل شوهرم تو جشمم ومحبوب چرا جون از دوتا استان مختلف از دوفرهنگ وزبان ومذهب مختلف حتی سطح مالی کاملا متفاوت ولی به همه احترام گذاشتم به قول خودشون مردم داری کردم واین محبوبیت باعث شد چند ادم مزخرف بیان بخوان زندگیمو بهم بزنن که دست به هر روشی زدن ومیزنند

واقعا همینه من تو کل فامیل شوهرم تو جشمم ومحبوب چرا جون از دوتا استان مختلف از دوفرهنگ وزبان ومذهب م ...

مهم اینه ک شما کار درست رو انجام  دادید . ارزش کار درست رو هیچ فاکتور منفی ای از بین نمیبره . 

آخه کلا حساب بانکی واسه ی نفر باز کردن خوب نیست پدرمم گفت باز نکن فردا واست درد سر میشه ولی مشکلم ای ...

نمیدونم والا اگه اهل خلافو اینا نباشه به نظرم مشکلی نداره حالا بازم خودت میدونی مگه اینکه راستشو بگی، بگی بابام اجازه نداده بهم 

همینطوره همیشه شوهرم میگه تو اگه الان عزت داری کار خداست اونه که به انسان عزت میده

شما با کار و رفتار درست برای خودت کارمای مثبت خلق میکنی . عزت و احترام داشتن نتیجه ی رفتار شماست پس شما بخاطر آدمهایی ک مغرضانه رفتار میکنند ارزش کار و خودتون رو.پایین ندارید چون اصلا اارزش فکر کردن هم نداره . 

سلام عزیزم

کی تاپیک جدید میزنید خیلی سر میزنم

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.
سلام عزیزم کی تاپیک جدید میزنید خیلی سر میزنم

سلام عزیزم . خوشحالم ک مورد پسند تون بوده ...