2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوالات وااااااقعا کلیشه ایه. قشششنگ دعوا تو جمله هات موج میزنه اخه این چه سوالاییه میپرسین؟

بستگی به برداشت کاربرها داره 

شما برداشتت اینه 

پس حرفی نیست 

دوست داری مشارکت کن خانومی

خودم بیرون با چادر عبایی ام 

تو خونه هم جلوی تمام نامحرما حتی پسرخاله پسرعمو برادرشوهر..با حجاب کامل یعنی یک تار هم از موهام معلوم نیس...و چادر رنگی هم میپوشم و یا مدتیه گاهی لباسای عبایی و بلند میپوشم...پدرشوهرم بهم میگفت شبیه عربها شدی...چون قدم بلنده

بیرون از خونه هم پوشش هایی که تمااااام قصدشون بدن نمایی هست و حتی در خارج هم معمولا این پوشش ها وجود نداره، اونارو نمیپسندم

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

خودم شلوار و تونیک بلند 

حجاب از واجباته دینه بنظرم به خود آدم هم مربوط میشه چه نوع پوششی داشته باشه

حجاب  تا وقتی از قوانین کشورمون  هست همه باید حداقلش رو رعایت کنن 

هرچه هستم خدایم داند...

چادری هستم و موهام رو ببرون نمیزارم اصلا 

البته خونه جلوی نامحرم چادرم نمیزارم 

💝حافظ کل قران💝اگه سوالی دارین بپرسین در حد توانم کمکتون میکنم 🌹برادر عزیزم(دوست شهید)رضاحاجی زاده +میشه برای شادی روح ایشون صلوات بفرستین😇 آقا جان تمام این سالها که درســـ📖ــــ خواندیم:"دبیر ریاضی" به ما نگفت که حد غربت تو وقتی شیعیانت به گناه⛔️ نزدیک می شوند بی نهایت است"دبیر شیمی" نگفت که اگر عشق و ایمان و معرفت با هم ترکیب شوند ،شرایطــ😍ظهور تو مهیا میشود ✿💠❀💖❀💠✿"دبیر زیست" نگفت که این صدای تپش قلب نیست صدای بی قراری دل برای مهدیست💔..!"دبیر فیزیک" نگفت که جاذبه زمین اشک🥺 های غریبانه توست..نگفت که جاذبه ی زمین🌎 به همان سمتیست که تو هستی"دبیر ادبیات" از عشق مجنون به لیلی ، از غیرت فرهاد گفتـــ😐ــــ ، اما از عشق شیعه به مهدی، از غیرتش به زهرا(س)نگفت...┅┅✿💠❀💖❀💠✿┅┅دبیر تاریخ" نگفت که اماممان امسال سال چندم غربتش است و اینکه نگفتــ😕 غربت اهل بیت علی(ع) از کی شروع شد و تا کی ادامه دارد"دبیر دینی" فقط گفت که انتظار فرجــ از بهترین اعمال👌 است اما نگفت که انتظار فرج یعنی گناه❌ نکنیم و یعنی گناه نکردن از بهترین اعمال اس┅✿💠❀💖❀💠✿┄"دبیر عربی" به ما یاد داد که مهدی اسم خاصی است که تنوین پذیر است!اما نگفت که مهدی خاص ترینـــ🌺اسم خاص است┅✿💠❀💖❀💠✿فدای غربتت آقای‌من🥺😔💔🌱کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : کارگران مشغولند به کار احداث ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیوار بقیع : چند روزی مانده به اتمام ضریح۰۰۰۰۰کاش روزی بنویسند ✍🏻به دیواربقیع : مهدی فاطمه آید، به تماشای ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : عید امسال، نماز ، صحن بقیع...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : فلش راهنما ⬅️ ، مرقد زهرای شفیع😍😭😔┅✿💠❀💖❀💠✿┅

من پیش شوهرم و پدر و برادر راحتم به غیر از شوهرم پدرشوهر میمونه که پیش اون نه خیلی با حجابم نه خیلی بی حجاب. من آدم میانه روی هستم نه به حجاب کسی کار دارم نه به باز بودن حجاب کسی حجاب وقتی خوبه که دلی باشه نه به زور و به خاطر حرف این و اونشوهرم آدم مذهبیه ولی هیچ وقت برای حجاب اجباری نکرده

بعضیها هم مثل آخر سس خرسی مهرام میمونن فقط ترتر میکنن. بازدهی ندارن

پوشش همچون اقایون کاملا عقلانیه.یه شلوار مناسب و بلیز

جلو فامیل من همیشه با یه بلوز استین سه رب و شلوارم و بدون روسری اما جلو بعضی از فامیلا ک حس خوبی بهشون ندارمو ادمای نرمالی نیستن ینی جنبه اونجور لباس پوشیدن رو ندارند شلوارو تونیک و شال میپوشم

دلم شکستی و جانم هنوز چشم به راهت...

به حجاب هیچ اعتقادی ندارم اما همیشه طوری میپوشم که اندامم جلب توجه نکنه جلو غیر محارم.جلو محارم هم مثلا دایی عمو اینا در حد آستین کوتاه آزاد و شلوار بلند کلا از جلب توجه خوشم نمیاد چون معتقدم این یه چیز غریزی هست محرم نامحرم نداره باید رعایت بشه منم اگه یه مرد با هیکل بدنسازی ببینم خواه نا خواه توجهم جلب میکنه 

من حجابم معمولیه و دوس ندارم تو لباس پوشیدن بقیه دخالت کنم

از نظر من همه آزادن جلوی شوهر من هرچی عشقشونه بپوشن البته قطعا قلقلکم میاد ولی خب کلی مرد جذاب ریخته تو خیابون مگه چیه 😁 ب من چ کی چی میپوشه

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد