2777
2789
وای چقد بی ملاحظه است  معلومه عمدا میکنه و اینکه همون بار اولی که اینکارو کرد باید ادبش میکردی ...

اگه برم شکایت کنم راهی میتونم پیش ببرم چون هرکی بشون میگه آبراهو درست کنین گوش نمیدن متاسفانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاریم دوس نداشت که باهم شریکی بسازیم ولی شوهرش به حرفش گوش نداد میخواس کلا باهمه قطع رابطه کنه سر سا ...

خب چرا باهم آشتی نمیکنید. بخدا اگ آشتی کنید حال هر دوتاتون بهتر میشه. زندگی دو روزه ارزش نداره

حیاط رو باغچه کردن .خاکیه مثلا زیر سقف پهن میکنم

اها  به نظرم باید باهم کنار بیایین چون جوری که میگی خونه تازه سازه وکلی هم حتما هزینه کردین بابتش وحیفه خدایی یا باهاشون درست حرف بزنین که ابراهو درست کنن یاهم که خودتون یکی رو ببرین تا درست کنه  جنگ ودعوا راه نیفته بهتره 

💖فقط خدا💖 بعد از 5 سال خدا بهم نی نی داد 😍 دختر خوشگلم حلما خانم 2۵ خرداد ۹۸ دنیا اومد😍😍💖💖💖خدایا شکرت ❤❤❤

تراس مگه چند متره این همه کارو تو تراس انجام میده😶

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!

ماهم یماهه خونه خریدیم دوتا جاریا باهم نساختن پایینی فروخت البته بالاییمون که عالیه این خودش مشکل داشت بنگاهی هم میدونست😁یسالم نموندن البته همین بالاییه ساخته بود چون داداش بزرگه بود به داداشش داد بشینه اما اون زن و شوهر با پررویی میگفتن حق مارو بده بچه های ما اینده میخوان بفروش پولمونو بده بریم حالاهم پشیمونه 😁

پسرم زندگیم ❤
خب چرا باهم آشتی نمیکنید. بخدا اگ آشتی کنید حال هر دوتاتون بهتر میشه. زندگی دو روزه ارزش نداره

کلا از آدما بدش میاد فقط دوسداره با خانواده خودش رابطه داشته باشه مادرش هم میگفت کلا اخلاقش از بچگی همین بوده بی منطق و خودخواه حتی با خانودهدخودش هم سازش نداره منطقش م اینه که اخلاق من همینه و فک میکنه دیگران میخوان حقشو بش ندن اصن یه وضیه 

اها  به نظرم باید باهم کنار بیایین چون جوری که میگی خونه تازه سازه وکلی هم حتما هزینه کردین باب ...

من اصن مشکلی باشون ندارم ولی اونا میگن حرف حرف ماست.شوهرمم از اول کوتاه اومد حالا اینا دم دراوردن هرچی پدرشوهرم ب شوهرم گفت شریکی خوب نیس و...ولی برادرشوهرم گف نه باهم بسازیم خوبه و برادر از غریبه بهتره وحالا این شده وضع من.من کلا تو بحثا شرکت نمیکردم چون حرفم و شوهرم گوش نمیداد و ازونجایی که من واسه حرف خودم ارزش قائلم اصلا نه با شوهرم نه با جاری و شوهرش بحث نکردم ولی اونا با شوهرم دعواشون شد و...حالا من شدم قضیه آش نخورده و دهن سوخته

نمی‌دونم چرا مردا یکم جلوتر تر رو نمیتونن ببینن اصلا نمیتونن تصور کنن که بعد از یه تصمیم گیری چه اتف ...

منو جاریم با هم خوب بودیم ولی همون اول گفتیم که نمیخوایم پیش هم خونه بسازین مردا هم به ریش مون خندیدن حالا این وسط من باید عذاب بکشم