2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ فهمیده س😆😆😆من هرچی در میکوبم اصلا انگار نه انگار

اخه اینم اولشه حساب میبره تازه پنج شیش ماهه اومدن 

بخدا حالم ازش بهم میخوره اولاش باهم صمیمی بودم بعد فهمیدم بهم حسادت کرده رفته پشت سرم کلی دروغ به خانواده همسرم گفته اونام باور نکردن طرف منو گرفتن 

دیگه ازون موقع آدم حسابش نمیکنم آشغالو 

اخه اینم اولشه حساب میبره تازه پنج شیش ماهه اومدن  بخدا حالم ازش بهم میخوره اولاش باهم صمیمی ب ...

من اوایل از جاری م میترسیدم ولی الان به یه ورم حسابش نمیکنم یازده سال تحملش کردم و بش احترام گذاشتم ولی هر چی بیشتر احترام گذاشتم دیدم نمیشه  

من اوایل از جاری م میترسیدم ولی الان به یه ورم حسابش نمیکنم یازده سال تحملش کردم و بش احترام گذاشتم ...

ولشون کن بابا آدم نیستن هرچی بیشتر آدم جساب نکنی بهتر 

خداروشکر بحث کرونا هم که پیش اومد کلا دیگه نمیبینمش

ولشون کن بابا آدم نیستن هرچی بیشتر آدم جساب نکنی بهتر  خداروشکر بحث کرونا هم که پیش اومد کلا د ...

باورت میشه هفت ماهه زایمان  کردم نیومدن دیدن بچم خودش به درک برادر شوهرم که انقد داداش داداش میکنه نیومد یه سر بچه رو ببینه خیلی ازشون ناراحتم موقع دنیا اومدن بچه شون کلی به جاریم کمک دادم یجوری داشت آب میشد از خجالت حالا اینجوری جواب داد

باورت میشه هفت ماهه زایمان  کردم نیومدن دیدن بچم خودش به درک برادر شوهرم که انقد داداش داداش می ...

همینه دیگه عزیزم زندگی همینه‌بشناس آدمتو 

منم تو این کرونا خیلیارو شناختم خییییییلیارو 

خداروشکر شوهرمم فهمید اینا چه فتنه ای ان 

همینه دیگه عزیزم زندگی همینه‌بشناس آدمتو  منم تو این کرونا خیلیارو شناختم خییییییلیارو  ...

این کلا اینجوریه به زنداییم گفته میخوام برم دیدنش گفتم میخام نیاد بعد هفت ماه خر خودشه اگرم بیاد من کادوشو قبول نمیکنم