2777
2789
خوب وسواس داره نمیخواد خونش کثیف بشه چرا شما نرفتی واحد بالا

چون من زانوهام مشکل داره بعد اونا خودشون گفتن ما میریم بالا.هر غلطی دوسداره کنه ولی آبره رو درست کنه کفن ننه باباشم تو تراس بشوره اگه من چیزی گفتم.خونه ما نم داده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی مشکلت با جاریت سر چی هس؟؟ منظورم اولین اختلافاتتون هس

جاریم دوس نداشت که باهم شریکی بسازیم ولی شوهرش به حرفش گوش نداد میخواس کلا باهمه قطع رابطه کنه سر ساختمون سازی هم کلی به مشکل خوردیم و اختلاف پیش اومد حالا داره اینجوری تلافی میکنه در حالی که من هفت ماه که ندیدمش و اصلا هیچ بحثی باهم نکردیم

من طبقه هم کفم اگه این کارو کنیم دیگه به حیاط پشت راه ندارم

مگه خونتون چه مدلیه که اینجوریه  بعدم اگه حیاط پشتی دارین چرا اونجا پهن نمیکنی همه تراس نه حداقل اون قسمت که اب میریزه ببندین 

💖فقط خدا💖 بعد از 5 سال خدا بهم نی نی داد 😍 دختر خوشگلم حلما خانم 2۵ خرداد ۹۸ دنیا اومد😍😍💖💖💖خدایا شکرت ❤❤❤

وای چقد بی ملاحظه است  معلومه عمدا میکنه و اینکه همون بار اولی که اینکارو کرد باید ادبش میکردی تانکنه 

فکری به ذهنم نمیرسه بجز اینکه توام برو پشت بوم چیز میز بشور آبشو بریز تراس اونا😐😐😐😐اعصابم خرد شد