2777
2789
عنوان

می خوام براتون یه کاری انجام بدم🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 292 پست

قبول باشه حاجتروا شی

واسه سلامتی وتعجیل در فرج امام زمان عج

واسه بچه دار شدن اکرم و پروین

واسه خوشبختی و عاقبت بخیری محمدرضا

واسه سلامتی خانوادم 

واسه سالم بودن بچم و سفید بودنش🙈، اینکه هیچ نقصی نداشته باشه 

عاقبتبخیری و خوشبختی دخترم 

و زایمانم بموقع و راحت باشه انشالله.

جز ❤عشق ❤جهان نکته ی ارزنده ندارد.........اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@نیوگارا     @لوسیا     @اعتصامی     @عشقم_محمد     ...

سلام عزیزدلم ممنونم که بیادم بودی گلم

ان شاءالله به حق حضرت محمد خودت حاجت روا بشی حتما

عزیزم حتما حتما اول برای همه بیماران مخصوصا اونهایی که دکتر جوابشان کرده باش

ازت سپاسگزارم دوست عزیزم🤗

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

ببخش خیلی زیاد شد..ولی به خاطر اینکه دعا از زبونی که گناه نکردی مستجابتره میگم انشالله اول خودت حاجت روا شی بعدم من

واسه خوب شدن اوضاع مالی خواهرم دعا کن 

و اینکه شوهرم تو درسش موفق باشه و زود یه پیشنهاد کاری توپ بهش بشه انشاءالله🙇🙇🙇 بعد 10سال بره سر یه کار درست حسابی😢

جز ❤عشق ❤جهان نکته ی ارزنده ندارد.........اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...

استارتر میدونم پرروییه😔 ولی تورو خد دعا کن بچم مشکل نداشته باشه یچیز تو دلمه که نمیشه بگم مربوط به بچمه به خدا بگو خودش میدونه...دعا کن بدون نقص باشه.