2777
2789

سلام وقتتون بخیر..من افسردگی دارم پارسال یه دوره دارو خوردم ولی باز افسردگیم برگشته الانم بخاطر کنکورم نمیتونم داروی اعصاب بخورم..هزینه تی ام اس خیلی بالاس ولی چون بیمه دارم میخام تو بیمارستان انجامش بدم..کسی بیمارستان مجهزی میسناسه ک دستگاه تی ام اس داشته باشه؟!واقعا دیگه کلافه شدم تو این وضعیت افسردگیو کرونا نمیتونم بیمارستانارو بگردم..اگه کسی انجام داده یا چیزی ازش میدونه بهم بگین ممنونم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من افسردگی شدید و استرس داشتم رفتم پیش دکتر ذاکری که مرکز انجام آرتی ام اس هست اولش دارو داد به خواسته خودم بعد گفتم آرتی ام اس میخوام که دیگه دارو نخورم دیگه شروع کردم و 20 جلسه رفتم یک روز در میون اصلا شک نکنید عالیه انجام بدید

سلام عزیزم من افسردگی شدید و استرس داشتم رفتم پیش دکتر ذاکری که مرکز انجام آرتی ام اس هست اولش دارو ...

پس چرا من انجام دادم حالم تغییری نکرد؟!دیگه مجبور شدم دارو مصرف کنم اما باز حالم خوب نشده

سلام عزیزم من افسردگی شدید و استرس داشتم رفتم پیش دکتر ذاکری که مرکز انجام آرتی ام اس هست اولش دارو ...

سلام عزیزم میشه هزینه بپرسم هزینه هر جلسه چقدر بود؟

من صبر میکنم،خدا برام جبران میکنه

منم یکسال پیش بخاطر کرونا، دچار پانیک شده بودم، اول قرص میخوردم که بدترین دوران زندکیم استفاده از همین قرصا بود یا میخوابیدم یا گریه میکردم و چاق هم شده بودم، پیش یه متخصص اعصاب که تو کلینیکشون از این دستگاه استفاده میکردن رفتم ۱۵ جلسه( هر روز دو جلسه ای چون عجله داشتم) اولش شاید فکر کنید تاثیر نداشته کامل نرید اما هنوز پشیمونم چرا زودتر نرفتم، بعضی وقتا دلم برای اون موقع های خودم میسوزه خیلی بد بود 😔.... عاااالی بود عااااالی، با پیشرفت علم پیش برید کمی پول خرج کردن برای خودمون میارزه (اینایی که گفتم رو از صمیم قلبم بود ...) حتی اسم کلینیک هم نگفتم تا فکر نکنید تبلیغه، هیچ کس لایق غصه نیس...

سلام عزیزم شما کجا انجام دادی؟میشه بگی هر جلسه چند بود؟

ببخشید یمدت نبودم جواب بدم..من 5 جلسه کلینیک مغز وشناخت و 15 جلسه هم تو مطب دکتر هیوا امجدی که دستگاهشون جدیدتر بود..جلسه ای 200 

منم یکسال پیش بخاطر کرونا، دچار پانیک شده بودم، اول قرص میخوردم که بدترین دوران زندکیم استفاده از هم ...

سلام عزیزم ببخشید میشه لطفا بگید به کدوم دکتر مراجعه کردید و هزینه هر جلسه چقدر بود

سلام عزیزم ببخشید میشه لطفا بگید به کدوم دکتر مراجعه کردید و هزینه هر جلسه چقدر بود

سلام عزیزم شرمنده دیر جواب میدم من چند روزی بود که نیومده بودم سایت، خانم دکتر مریم سلیمانی قره تپه متخصص مغزو اعصاب، اسم کلینیک رو یادم نیست ولی سعادت آباد بود، تو اینستاگرام هم هستن تو گوگل سرچ کنید میاد، هزینه هر جلسه ۳۰۰ تومن بود 

سلام عزیزم ببخشید من تاپیک شمارو از سرچ دیدم مشکل اختلال اضطراب  دارم خیلی علایم بدی دارم دارو میخورم ولی همونجورم دکتر گفته تی ام اس انجام بده سما انجام دادین لطفا بگین به من و درخواست دوستی منو قبول کنین