2777
2789

بچه ها من همه مراحل و انجام دادم، وپیامک هم اومد واسم برا تایید شماره، و دکمه ثبت و زدم، نوشته بود ثبت شد، اما شماره پیگری اثن واسم نیومد یعنی چی؟ 

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماره پیگیری همونجا موقع ثبت نام میده 

ولا ثبت نام شدم نداد الان دوباره ثبت نام کنم؟ 🥺

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏
تمام‌تیک ها شو زدی

آره، اشکال نداره دوباره برم ثبت نام کنم؟ 

ولا ثبت نام شدم نداد الان دوباره ثبت نام کنم؟ 🥺

ببین ثبت تام که تموم میشه یه صفحه نیاره که اطلاعات ماشینه و کد پیگیری 

اگه پیامک اومده که دیگه نکن

یا ببین با پیگیری  میتونی بفهمی در چه وضعیتیه ثبت نامت 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
آره، اشکال نداره دوباره برم ثبت نام کنم؟ 

دیگه ثبت نام‌نمیخواد وارد کاربری ت شو بعدقسمت فروش محصولات یکی انتخاب کن‌تیک بزن

م

اول اون بالا میزخدمت نگاه کن ببین برات ثبت شده یا نه  شاید سرعت نت پایین کد برات نیومده ولی ثبت شده باشه

دیگه ثبت نام‌نمیخواد وارد کاربری ت شو بعدقسمت فروش محصولات یکی انتخاب کن‌تیک بزن م اول اون بالا می ...

عزیزم نگاه کن، من دوباره میخام ثبت نام کنم، ولی نمیشه، فقط یه کد تأیید دیگ میاد رو شمارم 

ببین ثبت تام که تموم میشه یه صفحه نیاره که اطلاعات ماشینه و کد پیگیری  اگه پیامک اومده که دیگه ...

عزیزم نگاه کن، من دوباره میخام ثبت نام کنم، ولی نمیشه، فقط یه کد تأیید دیگ میاد رو شمارم 

پس احتمالا همون قبلبه اوکی شده

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
پس احتمالا همون قبلبه اوکی شده

مرسی فدات عزیزم از راهنماییت؟😘