2777
2789
عنوان

چرا وقتی یچیز گرون میشه مردم بدتر میرن میخرن!!

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 29 پست
چون میدونن اگه الان نخرن گرون ترم میشه

اگه بخرن باز هم گرون میشه.

وقتی تقاضا بالابره قیمت هم بالا میره.

متاسفانه در مملکتی هستیم که هیچ کدوم از قوانین ثابت شده برای اقتصاد مریضش جواب نمیده

چه بخریم چه نخریم میره بالا.

الان تو شهر ما روغن رسما قحطی اومده معلوم نیست کجا احتکارش کردن که هفته دیگه با سه برابر قیمت بدن بیرون

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

از خرید نیست که کمیاب میشه از احتکار تولید کنندس که کمیاب میشه .بین اینا فرق هست

وقتی بخرن تولید کننده دیوونه نیست که قیمتو بیاره پایین با همون روالو بدتر میره جلو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون علاوه بر قیمت پارامترهای دیگه ای هم توی تقاضا برای یک کالا موثره و یکی از اون پارامترها انتظارات از آینده هست

این ک میگین با بالا رفتن قیمت تقاضا باید کاهش پیدا کنه در حالتی هست ک سایر پارامترها ثابت باشه

وقتی انتظار افزایش قیمت در آینده وجود داشته باشه طبیعتا تقاضا برای کالا افزایش پیدا میکنه تا تو قیمت پایین تر بتونن تهیه کنن و از این جهت ایرادی ب مردم وارد نیست

اگر مردم میتونستن نخرن قطعا بهتر بود و اضافه عرضه ب وجود میومد و ناچار بودن قیمت رو کاهش بدن 

ولی از اونجا ک اعتماد نسبت ب آینده صفر ک چ عرض کنم زیر صفره در ایران این اتفاق نخواهد افتاد 

از خرید نیست که کمیاب میشه از احتکار تولید کنندس که کمیاب میشه .بین اینا فرق هست

بحث کمیابی ربطی به خرید کردن نداره.ولی خرید کردن زیاد هم قیمتو بالا میبره

ولی الان دقیقا همین که شما میگین احتکار میکنن.ما دیروز رفتیم دنبال روغن مایع گفتن نفری یه دونه فقط میتونید بخرید چون کم شده.

معلوم نیست کدوم گوری انبار کردن که بعدا گرون تر به ما بدبخت بیچاره ها بفروشن

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اگه نخرن ارزون نمیشه عزیزم

چیزی که گرون شده تو کشور ما هیچوقت ارزون نمیشه

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
الان من پوشک پیدا نمیکنم پریشب رفتم مغازه رفیق شوهرم اونجا بهمون گفت یه یارویی امد دید قیمتای قدیمه ...

اون فروشنده خیلی اشتباه کرده ک همه رو ب ی نفر فروخته

من حسابدار فروشگاهم هر سری ک میزان پوشکی ک بهمون دادن کم شد فروش رو محدود کردیم و ب کسی بیشتر از ۲تا ندادیم ک به همه برسه 

چون علاوه بر قیمت پارامترهای دیگه ای هم توی تقاضا برای یک کالا موثره و یکی از اون پارامترها انتظارات ...

از از کارهای مستمر مردمه که هر چیزی گرون شد خریدن و انبار کردن و بصورت یه فرهنگ غلط در اومد و فروشنده ها از این فرهنگ مصرف بیشتر کردن

اون فروشنده خیلی اشتباه کرده ک همه رو ب ی نفر فروخته من حسابدار فروشگاهم هر سری ک میزان پوشکی ک بهم ...

خوب ایشون سوپر مارکت هستن دیگه قوانین خاصی نداره 

بنده خدا خودش خرید نداشته داده رفته الان میگه زنگ زدم واس سفارش قیمتها نجومیه

این کاربری سوم منه دیگه خطی ندارم که عضو بشم دوتا دیگه سر هیچ و پوچ ترکید شب خوابیدم صبح دیدم نیست امیدوارم باز نترکم😐😐😐هرانکس نان دهد دندان دهدیکمی غیر باوره ولی چه کنیم باید خودمنو گول بزنیم
از از کارهای مستمر مردمه که هر چیزی گرون شد خریدن و انبار کردن و بصورت یه فرهنگ غلط در اومد و فروشند ...

منی ک اقتصاد خوندم میگم ب این شدت تقصیر مردم نیست

اینم ی سری علم کردن واسه خودشون اب رو گل آلود کردن ازش ماهی بگیرن برای خودشون

همش مردم مردم مردم 

وقتی همه چیز رو بندازن گردن مردم دیگه فشاری ب خودشون نیست سودشو میبرن 

اگه دنبال مقصر میگردین ۷۰ درصدشو بندازین گردن دولت و اقتصاد ۳۰ درصد بندازین گردن مردم

خودمون رو انداختن ب جون خودمون هی نشستیم ایراد میگیریم از خودمون اونام حالشو میبرن 

خوب ایشون سوپر مارکت هستن دیگه قوانین خاصی نداره  بنده خدا خودش خرید نداشته داده رفته الان میگ ...

واسه هیچ جا قانون نیست عزیزم هرکسی میتونه هرچقد دلش میخواد بفروشه 

در کل گفتم تو همیچین مواردی اگه سهمیه بندی کنن ب همه میرسه 

منی ک اقتصاد خوندم میگم ب این شدت تقصیر مردم نیست اینم ی سری علم کردن واسه خودشون اب رو گل آلود کرد ...

دقیقا . مملکت ما از علم اقتصاد پیروی نمیکنه با اون تعاریف مردم نخرن چیزی درست نمیشه . چون مردم رو دلالها با بازی روانی میچرخونن همه چیز مملکتم دست دلاله همین.

دقیقا . مملکت ما از علم اقتصاد پیروی نمیکنه با اون تعاریف مردم نخرن چیزی درست نمیشه . چون مردم رو دل ...

دقیقا 

و وقتی پای دلال ب اقتصاد باز بشه فاتحه اون اقتصاد خونده اس حالا چ مردم بخرن چ نخرن