2777
2789

یه سوال حقوقی مهم داشتم که به جواب یه وکیل کاربلد نیاز دارم

اگر مرد بخواد زنش رو طلاق بده و زن راضی نباشه آیا میتونه طلاقش بده؟وآیا  میتونه مهریه رو قسطی بده؟

همسرم   همه زندگیمه.آقامه خانومشم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته میتونه بره درخواست بده و بگه میخوام طلاق بدم مهریه ندارم بدم میرم زندان ...دوماه میره قسطی میشه

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤
اون درزمان طلاق توافقیه مگرنه باید اول کل مهریه رو بده بعد زنو طلاق بده

بله باید مهریه رو بده ولی حرف من اینه که اگه زن راضی به طلاق نباشه بازم مرد میتونه طلاق بده چون حق طلاق با مرد هستش تو ایران ولی در صورت پرداخت مهریه

خدایا شکرت به خاطر تموم داده ها و نداده‌هات  
یعنی هیچ راهی نیست؟حتی درصورت اعسار؟

ببین عزیزم قانون مثل یه ابگیر ک هزار تا راه گریز داره اگ بخواد طلاق بده میده

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤
میتونه طلاق بده ولی یه کم ردند طلاق دادن طولانی میشه مهریه هم اگه مرد بگه و ثابت کنه نداره یه جا بد ...

این اجرت المثل و اینا چطور؟

همسرم   همه زندگیمه.آقامه خانومشم  

وکیل نیستم ولی میدونم اگه دلیل موجهی برا طلاق داشته باشه میتونه با درخواست اعصار بعنی مهریه قسطی زنش رو طلاق بده که البته قسطش رو نسبت به زمانی که زن درخواست مهریه بده بیشتره اگر هم بدون دلیل باشه شما میتونید ازش شکایت کنید فکر کنم