2777
2789

بچه ها ۱۸سالمه الآنم یه بچه هشت ماهه دارم شوهرم از توی عقد نمیذاشت تنهایی برم بیرون تا قبل اینکه حامله بشم میگف بچه واسم بیاری همه جا میذارم بری با بچت برو همیشه با حرفاش گولم زد الآنم که به بچه دارم هیجا نمیذاره تنهایی برم خسته شدم بخدا ازین کاراش همیشه محدودم کرده همیشه حق تصمیم گیری با اون بوده همیشه من واسش مث یه رباتم که هرکار اون بخاد میکنه دوس دارم منم با بچم برم بیرون توی جامعه بگردم صبح بهش میگم میگه جامعه خرابه من دوست دارم که بهت اهمیت میدم منم گفتم تو فکرت خرابه یکم روشنفکر باش مگه من چند بار ۱۸ساله میشم مگه آدم چند بار زندگی میکنه تو خیلی محدودم کردی حالم از زندگیم بهم میخوره راهکار بدید بهم دلم میخواد یکم استقلال داشته باشم 

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی عقد کردی کی ازدواج کردی کی بچه دار شدی    

۱۳عقد کردم محضری نمیشدم چونکه سنم کم بود ۱۷حامله شدم الآنم مث سگ پشیمون 

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

مال منم همینطوره و هیچ جا نمیزاره برم پسرم الان پنج سالشه.اما خب باز یه خصوصیات مثبتی هم داره که باعث میشه با این مسئله سعی کنم کنار بیام.دیگه با خودش هرجا بخوام اگه وقت کنه میرم. 

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

از اول میدونستی اینجوریه و ادامه دادی😐عب نداره بشین باهاش منطقی حرف بزن اگه قانع نشد دیگه بگو تایمشو یک جوری تنظیم کنه که وقت داشته باشه ببرتت بیرون همش که نمیشه خونه باشی 

از اول میدونستی اینجوریه و ادامه دادی😐عب نداره بشین باهاش منطقی حرف بزن اگه قانع نشد دیگه بگو تایمش ...

خودش میبرتم ولی دوس دارم تنهایی برم