2777
2789
عنوان

من قهر خونه ی بابامم یه لحظه میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 100 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقته رفتی گلم؟ منم 40 روزه خونه ی پدرمم 

تازه دوشبه 

تو چطوری تحمل میکنی 😞

همسرت اصلا سراغی ازت نگرفته ؟

میتونی دلیلشو تاپیک قبلم بخونی

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

عزیزم کسی ک تورو از زندگی سیر کنه ارزش نداره صبر کن چن وقتی اگ نیومد فک کن اصلا وجود نداشته مردی ک بخاد زنشو دنبالش میره اگ نیومد ب فکر جدایی باش غرور تو زندگی مشترک معنا نداره

من فقط مشتاق آرامشم  مشتاق اندکی فراموشی
خب نیاد ب جهنم ببخشیدا

اخه دلم باهاشه 😭

عرصرو برام تنگ کرده بود 

خانوادت نیان ، تو نرو ، منم نمیرم ، خونه ی خانوادم باید زیاد بریم 

کلی تهمت ، کتک ، همشو کوتاه اومدم ولی اخرش گف کلا باید قطع رابطه کنی با خانوادت ، اخه چطوری 

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

سنگری ک آرامش توش نباشه ب چ درد میخوره..مگه همیشه ما زنا باید بسوزیم و بسازیم!!

اخه اون ورم ارامش نبود

کلی تهمت ، کتک ، دعوا ، تحقییر ، خانوادت نیان تو نرو من نمی یام

همشو بخشیدم اخرشم گف کلا قطع رابطه با خانوادت 

اخه چطوری

نمیگم من مشکلی ندارم ولی خب حداقل یعنی ارزش استقامت و گذشت شوهرمم ندارم

خوندم....اگه نیاد لطف بزرگی در حقت میکنه

😞😞😞😞😞😞😞

تازه دوشبه  تو چطوری تحمل میکنی 😞 همسرت اصلا سراغی ازت نگرفته ؟ میتونی دلیلشو تاپیک قبلم بخ ...

مجبورم تحمل کنم ادب بشه..

خودش مستقیم نه ولی مشاورو واسطه کرده

دلیلش طولانیه کلا سر بهانه های الکی کتک کاری و توهین و ..کانال تلویزیون عوض کردم توهین و کتک کاری و اینا کرد بارها این رفتارشو تکرار کرده

واسه ی خوب شدن حال دلم دعا کنید واسم ممنون🙏