سلام بچه ها . من میخواستم بدونم کسی تجربه ای داره از کلاس های این دو تا مرکز؟ اختلاف قیمت شون خیلیه . مباحث که ظاهرا یکیه. نیلو معظمی ده جلسه کلاس رو۲۵۰۰ تومان ، هوش جنین ۶۰۰، و یوگا هم ماهی ۵۰۰!! یعنی رسما ده تومان باید کنار بزاری . تازه برای زایمان طبیعی هم جداست. ولی فیروزه روستا تئوری و ورزش ۸۰۰ تومان .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کلاسِ چی اخه هوش نوزاد؟؟! مگه اینا میتونن واسه هوش نوزاد کاری بکنن؟؟! اینهمه کتاب و اینترنت و فضای م ...
سلام عزیزم .من فرزنده. اولم روکه باردار شدم خیلی استرس داشتم و هیچی نمیدونستم،. ولی یکی از دوستانم کلاسهای خانم نیلو رو بمن معرفی کرد، منم اول از تاپیک ها تعجب کردم ولی وقتی توی کلاس هاشون شرکت کردم،خیلی آروم شدم واعتماد به نفس پیدا کردم که میتونم فرزند خوبی تربیت کنم چون. خیلی اطلاعات خوبی سر کلاس هاشون بما دادن.الان تقریبا ۲سال از زایمانم میگذره،علی جان پسرم نسبت به بچه های اطرافش خیلی مسایل رو بیشتر میفهمه.سر کلاس هوشی که شماهم میفرمایید خیلی نکته ها ی خوبی به ما مامانایاد دادن که الان توی بچم واضح قابل دیدم هست.تو سایت بودم سوال شمارو دیدم گفتن نظرخودم رو بگم.