2777
2789

هیچوقت نمیتونم رژیمی رو ادامه بدم و خیلی زود سست میشم قرص ضد اشتها هم خوردم ولی جواب نمیده دکتر تغذیه هم رفتم و حتی رژیم های آسون رو نمیتونم بیشتر از ۳ روز ادامه بدم 

این خوردن و نخوردن باعث شده پوستم شل بشه و عضله بسوزونم فقط یه راهنمایی میخوام نمیدونم دیگه چیکار کنم😭🤧

اووورژیم نمیخاد بعد غذا سرکه سیب یه ق غذاخدری تو آب

هر روز نیم مین به حالت علامت بی نهایت دور خونه تند بدو

خدایا ازانتظاردق کردم😢میشه منم برسم به خواستم؟!میشه دعاکنید برام به خواستم برسم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا رها میکنی رژیم رو ؟

این قسمت ماجرا رو باید حل کنی.

شاید واقعا برات اهمیتی نداره وزنت چقدره و بخاطر حرف دیگران میخوای وزن کم کنی.

من بخاطر زانوم که آسیب دیده بود خیلی جدی اراده کردم و واقعا تونستم وزن کم کنم. شاید تو این فوریت و اهمیت رو هنوز حس نمیکنی در خودت.

چرا رها میکنی رژیم رو ؟ این قسمت ماجرا رو باید حل کنی. شاید واقعا برات اهمیتی نداره وزنت چقدره و ب ...

بخدا هرروز جلو آینه گریه میکنم هر لباسی میخوام بخرم فقط حواسم هست چاق نشونم نده تمام فکر و ذکرم شده لاغری تا الان ۱۰ کیلو کم کردم ولی الان هیکلم حتی نزدیک به ایده آلم نیست

۱۵ کیلو (الان ۶۵ ام میخوام بشم ۵۰)

دکتر کرمانی از همه ذکتر تغذیه ها بهتره...از ش رژیم بگیر بدون سختی و گرسنگی سه ماهه کم میکنی...

شکر خدا که درپناه حسینم(ع) که عالم از این خوبتر پناهی ندارد.
عزیزم خام گیاه خواری خیلی برای من تاثیر داشت و توی یک ماه و نیم 10 کیلو کم کردم بدون این که اسیب ببی ...

وقتی خام گیاه خوار بودی کالریاتو میشماردی؟؟ ورزش هم میکردی؟