2777
2789
عنوان

سقط جنین در هفته پنجم

1245 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها

بنا ب دلایلی مجبورم...😔

کارم از نصیحت و این حرفا گذشته....💔

بعدا تاپیک میزنم چرا و ب چ علت😔

فقط بگید چیکارکنم بقایا نمونه داخل رحمم

ممنون

🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم الان علم پیشرفت کرده نباید باردار میشدی والانم حق کشتنشو نداری

میدونم یک اشتباه بود و من با وجود کلی مریضی فک نمیکردم بارداربشم،بنظرت خودمو بکشن بهتره؟

🥴
مهم نی عزیرم فقط تاپیک زدم یکم باهام همدردی کنن،کسیو ندارم حالمم خراب

شاید فقط یکم افسرده شدی

قرآن بخون. میگذره خواهرجون

اگه دیگه نه لایک کردم نه ریپلای بدون کامنتت رو نخوندم 😉
بگو عزیزم چی اذیتت می کنه

من با ابن ک یکبار اردواج کردم بابام راضی نمیشه با این کسی ک دوستش دارم‌ ازدواج کنم چون از نظر دین و مذهب باهم‌ فرق داریم،ماهم محرم کردیم ک حداقل گناهی نکرده باشیم.من بچه بازی درآوردم‌ و دنیا دست ب دست هم داد تا من باردار بشم.با اینکه پری نامنظم داشتم از اولین پریودم.نمیدونم چیشد اینجوری شد...پدرمم راضی نمیشه پیره و خرفت.همه ی ما رو عذاب داد مادرم مریض شد  دق کرد از دستش تنهامون گذاشت...باهاش صحبتم کردم منطق نداره ی آدم بی عقله...من ک دعا میکنم جنینم با پدرم باهم ازین دنیا برن...قضاوتم نکنین سینه هام شروع کردن ب تیر کشیدن..هروقت موقع پری تیر بکشه عزا دار بچم میشم.از دیشب تا الان بیدارم.افسردگی شدید هم دارم‌.خیلی مشکل دارم ولی در یک کلام من نَحسَم😔خدایا بچه مو ببر پیش مامانم و دختر آبجیم،من ک نیستم لااقل بچم بره پیش مامانم

🥴
من با ابن ک یکبار اردواج کردم بابام راضی نمیشه با این کسی ک دوستش دارم‌ ازدواج کنم چون از نظر دین و ...

😔💔

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
من با ابن ک یکبار اردواج کردم بابام راضی نمیشه با این کسی ک دوستش دارم‌ ازدواج کنم چون از نظر دین و ...

مگه برای عقد دوم هم بازم اجازه پدر میخواد

واقعا چرا اجازه نمیده... اگر بدونه بارداری بازم مخالفت می کنه البته اگر از این دست بزن ها نباشه

خدا را شکر کن بچت حلال زاده است....