2777
2789
عنوان

زن دوم

480 بازدید | 29 پست

شوهرم امروز توی شوخی با دوستش گفت ایشالا زن دومم را درست انتخاب میکنم

بعد از فوت پدرشوهرم ارتباط تلفنی شوهرم و مامان و خواهراشبیشتر شده تغریبا هر 2 تا3ساعت یکبار زنگ میزنن و میگن نگرانت بودیم و این رابطه ما رو کمرنگ کرده

یک بچه دوساله دارم و 39 سالمه و شوهرم 43 ساله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حس میکنم اون حرفش رو شوخی گفته به دوستش 

خودت رو اذیت نکن عزیزم

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

چه ربطی ب خانواده همسر داره درک نمیکنم 😑

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

رابطه ت رو گرم کن باهاش. یه جوری تلفن و موبایلو زیاد دور نگه دار از دستش. اگه فرهنگ خونوادگی و فامیل شون زن دوم رو بد بدونن بخوادم نمیره سمت اینکار. و در پایان عرایضم: بر پدر اونا که زن دوم رو مد کردن لعنت.

میگفتی والا ی دیوونه بیشتر تو دنیا نبود ک زنت یشه اونم من بودم من موندم این اعتناد ب سقف ها را از کجا میارن لامصبها🤣🤣

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
چه ربطی ب خانواده همسر داره درک نمیکنم 😑

از من بد میگن 

و اینکه دوتا پسر دیگش هم به همین شکل از زنهاشون جدا شدن

درک نمیکنی چون با خودت مقایسه میکنی و برای تو پیش نیومده

از من بد میگن  و اینکه دوتا پسر دیگش هم به همین شکل از زنهاشون جدا شدن درک نمیکنی چون با خودت ...

ن اخه دوتا موصوع رو کنار هم گفتی شوخی کرد با دوستش  بعد خانوادشو گفتی بخاطر اون گفتفم درک نمیکنم چه ربطی دارن بهم 

وای چرا اخه انگار طلاق براشون عادیه 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃