2777
2789

بچها خیلی دوس دارم بدونم ایده آلتون تو زندگی چیه؟به نظرتون پرتوقع بودن تو زندگی با عث پیشرفت میشه؟

« إبقِ قَویاً فَقِصّتُکَ لم تَنتَهي بَعْد »قوی بمان، زیرا قصه‌‌ات هنوز به پایان نرسیده.✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره خوشبختم الحمدالله و مشکلی ندارم ولی نمیدونم زندگی ایده عال چجوریه😑😑😁

آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . .              

بعضی وقتا 

همیشه نه ها

یه جاهایی توی زندگی 

باید آدم زندگی کنه 

وقت برای زندگی کردن کم نیاره 

هرچند پیشرفت کردن خیلی خوبه 

ولی همیشه هدف بهتر و بزرگ‌تری ممکنه وجود داشته باشه 

باید حواسمون باشه توقعاتمون مانع زندگی کردنمون نشه 

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

ایده ال زندگیم اینه که بتونم ازاد باشم اما خب زندانی ام همش خونه

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

آرامش برای یعنی خوشبختی...و در حذف خونواده ام از زندگیم محقق شد

واقعا با حذف خونوادت مشکلات حل شد؟؟؟؟

« إبقِ قَویاً فَقِصّتُکَ لم تَنتَهي بَعْد »قوی بمان، زیرا قصه‌‌ات هنوز به پایان نرسیده.✨