2777
2789
عنوان

ثبت نام ایران خودرو دوره ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امتهان کن بهم خبر بده ببین میتونی ثبتنام کنی؟ چندمین باره شما؟

دوستان میگن از فرداس ثبت نام 

ما سومین باره 

《خداوندا ! مرا در آن پوششی که از هر بلا و آفتی حفظ می کند و هر کسی را که بخواهی در آن قرار می دهی ،قرار بده》
ما دوسه ماه پیش برنده شده بودیم ، ولی ۳۰،۴۰ تومن اومده رو قیمتا .

ینی موقع تحویل بازم پول اضافی گرفتن؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

جدی بازم قرعه کشیه؟فردا برم ثبت نام کنم 

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
اگه ثبت نام کنیم برنده باشیم نرسیم تو اون تاریخ پول واریز کنیم چی میشه؟

این دوره شرایطش فرق کرده هر کسی نتونسته پرداخت کنه پول  رو این دوره میتونه دوباره شرکت کنه 

دوره های قیل تا ۳ سال نمیتونستی دیگه ثبت نام کنی