2777
2789
عنوان

آخه تقصیر منه ک پری میشم😭😭

990 بازدید | 42 پست

سلام دوساله عروسی کردیم بخاطر اینکه من دانشجو بودم نمیخواستم بچه دارشم

الان ۵ماهه اقدام کردیم سونو ازمایش همه چی دادیم هردومون سالمیم ولی نمیدونم چرا نمیشه..😭

هربار ک پریود میشم شوهرم کلی بددهنی و بداخلاقی درمیاره بعدشم قهر میکنه

آخه مگه تقصیر منه من خودمم ناراحت میشم یجوری رفتار میکنه انگار دست منه 

تواین موقع ک من خوندم کلی دل درد و کمردرد و فشارعصبی رومه اینم اینجوری میکنه گناه من چیه آخه😭😭

-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -تاریخ شروع رژیم:۲۰اردیبهشت -وزن شروع:۶۶/۸۵۰ _وزن هدف:۵۵ _من میتونم چون خودم رو لایق بهترین ها میدونم💪🏻۲/۲۸: ۶۴/۲۵۰👈🏻۳/۴: ۶۳/۹۵۰👈🏻۲/۱۱: ۶۳👈🏻 ۳/۱۸:   👈🏻(ماه اول:   کاهش وزن😍) 👈🏻شروع ماه دوم(😎💪🏻).

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دفعه بعد که رفتید دکتر به دکتر بگو حالیش کنه درکت میکنم شرایطم مثل شما نیست ولی تو شرایط مشابه ای که دست خودم ادم نیست و سرزنشت میکنن قرار گرفتم

طبق قانون جذب در تاریخ 9/9/99 یه شغل عالی دارم

سلام عزیزم تو گناهی نداری فقط با آدمی ازدواج کردی که علم و آگاهی نداره بشین براش توضیح بده

توجه   قبل از بچه‌دار شدن باید برای این پرسش پاسخ روشنی داشته باشیم که ایا انسانها از لحاظ اخلاقی در جایگاهی هستند که موجود دیگری را بدون خواست خود به تحمل رنج وادار کنند؟

بازم اصرار داری حتما ازش بچه بیاری با این سطحه درکش؟؟

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

عزیزم خیلی عجول هستین چون مدت زیادی پیشگیری میکردن کمی طول میکشه من خودم بچه اولم ۶ ماه طول کشید.

البته شوهرتون باید هواتونو داشته باشه شما بیشتر استرس می کشید اینجوری بهتره باهاشون حرف بزنین