2777
2789
عنوان

بیاین از عشق قدیم مون بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1159 بازدید | 95 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مامانم عاشق پسر همسایشون بوده پسرم مامانمو میخاسته 

با این که وضع مالی مامانم اینا خیلی خوب بوده اما سر لج بازی مامانجونم با پسره ازدواج نمیکنه! مامانجونم میگفته اونا از ما پولدار ترن نمیشه و فلان ووو

با بابام عقد میکنه و تازه پسره میفهمه ای داد مرغ از قفس پرید!

خلاصه میاد خاستگاری مامانمو 

مامانمم میخاسته عقدشو بهم بزنه اما مامان بزرکم نذاشته

خلاصه بعد ۱۳ سال زندگی مشترک اخرش جدا شد

دست و جیغ و هوراااا

مامانم عاشق پسر همسایشون بوده پسرم مامانمو میخاسته  با این که وضع مالی مامانم اینا خیلی خوب بو ...

ینی مادرت از پدرت جدا شده خوشحالی؟ازدواجم کرده؟

تا خدا با من است زمانه با من است .

بعد اون چن ترم خوند دیگ نیومد استخدام بانک شد ولی شماره منو پیدا کرد ب بهونه ها مختلف پیامم میداد تا اینک گفت دوسم داره ولی من حسی بهش نداشتم دانشگام تموم و اون خیلی شرایط مالی خوبی یپدا کرد همش میگفت میخوام بیام خواستگاریت

واسه موفقیتم یه صلوات بفرستید لطفا🙏
بهم نرسیدیم  روزای فوق العاده ای داشتیم شبانه روز پا تلفن دلهره های دلنشینی ک قبل دیدار داشتم ...

مثل من... با اونهمه عشق عمیقی ک ب هم داشتیم تموم شد...

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

اره خداروشکر بعده کلی سختی بهش رسیدم مشکلات زیاده اما ی نگاهش واسم می ارزه ب کل دنیا وجبران میشه سخت ...

خوش بحالت من بااینکه شوهرم خیلی دوسش دارم واقعا و زندگی خوبی دارم اما گاهی دلم عشق پسرداییمو میخواد ناخوادگاه میاد تو سرم 

تا خدا با من است زمانه با من است .

پسر خوبی بود و اصلا اهل دوستی و این حرفا نبود و تا حالا دوس دختر نداش البته منم همیمجور بودم ولی حسی بهش نداشتم

خلاصه دانشگام تموم من برگشتم شهر خودم اینم بگم هر چن وقت یه بار ب بهونه ها مختلف کادو میخرید میداد دست دوستم ک همکلاسیمون بود تا اون بده ب من

واسه موفقیتم یه صلوات بفرستید لطفا🙏
خوش بحالت من بااینکه شوهرم خیلی دوسش دارم واقعا و زندگی خوبی دارم اما گاهی دلم عشق پسرداییمو میخواد ...

با این کار عمرتو هدر میدی زندگیت نابودمیشه تمام تمرکز ودوست داشتنتو بزار واسه مرد زندگیت شوهرت

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌