2777
2789
عنوان

بیاین از عشق قدیم مون بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1159 بازدید | 95 پست
یه سوال ببخشید استارتر من یکی ادعامیکرد عاشقمه ولی من ردش کردم بیشتر وقتا میادبه خوابم عذاب وجدان ...

ن زیاد بهش فکر میکنی

گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر. ؛؛ جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهم نرسیدیم 

روزای فوق العاده ای داشتیم شبانه روز پا تلفن

دلهره های دلنشینی ک قبل دیدار داشتمویادم میاد

دختر بچه ۱۵.۱۶ساله ای ک کلی غرق رویاهای عاشقانش بود

بهم حس خانم بودن باارزش بودن میداد

نمیدونم چطور شد

ولی یه شب خواب دیدمو تو خواب بوسیدمش

میگفتن تعبیرش جداییه

واقعنم بود

من موندم و خاطراتی ک تو گوشه گوشه ی شهر ازش داشتم

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

عشق واقعی خیلی بده که بهش نرسی تا عمر داری یادته ته قلبت همیشه جاشه یه جایی از قلب و مغزت مال اونه من ازدواجم کردم خوشبختم هستم همسرمم خیلی دوسش دارم اما عشق اون چیز دیگه ای بود از وقتی خودمو شناختم عاشقش بودم ۱۳سالم بود عشقمون دو طرفه بود عشق پاک و بدون هوس فقط با نگاه از چشم هم عشق رو میفهمیدیم پسر داییم بود که خدا نخواس قسمت نشد به هم نرسیدیم خیلی هم التماس پرم کرد چندین مرتبه اومد پدرم گفت نه که نه .اونم ازدواج کرد اما به اجبار و الان اصلا خوشبخت نیست اکثرا خوابشو میبینم که پریشونه .

تا خدا با من است زمانه با من است .
بهم نرسیدیم  روزای فوق العاده ای داشتیم شبانه روز پا تلفن دلهره های دلنشینی ک قبل دیدار داشتم ...

وای چقدر سخته

گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر. ؛؛ جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

ن زیاد بهش فکر میکنی

نه بابا انقدر مشغله فکری دارم که حتی یادم نمیاد

ازش انقدر که میاد بخوابم عذاب وجدان گرفتم

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺