2777
2789
عنوان

جاریم واقعا ی حیوونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1912 بازدید | 110 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو سایت یه کاربری با این مشخصات هست در مورد جاریش تاپیک زد همه کاربران ریختن سرش کلی حرف بارش کردن

عه کیه اسمش چی بود

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
من جاریم یبار تو جمع نشسته بودیم یهو دراومد ب شوهرم گف تو باید سر تا پا منو بلیسی معذرت میخوام اینو ...

چقد عوضیو گوهه

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
تو سایت یه کاربری با این مشخصات هست در مورد جاریش تاپیک زد همه کاربران ریختن سرش کلی حرف بارش کردن

چی گذاشته بود شاید جاری خودمخ

چقد عوضیو گوهه

من باهاش قط رابطه بودم باز بعد یسال خودش پیام داد زیاد تحویل نمیگیرمشون هیچکدومشونو ما ۴تا جاریم من از همشون کوچیکترم حسادت میکنن ب زندگیم میگن چطور اول زندگیت همچیز داری ما خیلی سختی کشیدیم