2777
2789
عنوان

شیر خوردن نوزاد ، لطفا بیاید

89 بازدید | 5 پست

سلام مامانا ، نوزادتون چن ساعت یکبار و چن دقیقه شیر میخوره ؟ 

پسر من دوماهش شده تازه ، قبلا دو ساعت یکبار حدود ده دقیقه میخورد .میخام اگه بشه سه ساعت یکبار بهش شیر بدم ، هر سه ساعت ده دقیقه کمه ؟ 

چون یه دو روزی امتحان کردم بیشتر از ده دقیقه نخورد 

خدایا مواظب پسرم باش   

بچه منم پنجاه چهار روزشه همون سه ساعت یه بار یا دو ساعت یه بار ده دقیقه یه ربع میخوره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتره اجازه بدید هروقت میل داشت بخوره زیاد درگیر ساعت و دقیقه نشو عزیزم

خوب عزیزم خودش دقیقا همون دو ساعته میخوره ،حتی گاهی وقتا نمیذاره دو ساعتم بشه ، بعدم چون رفلاکس داره باید تا نیم ساعت بعدش ازوغش بگیرم و بغل باشه ، هنوز این وعده شیر تموم نشده بعدی میرسه ، هیچکاری دیکه نمیرسم انجام بدم 

خدایا مواظب پسرم باش   
بچه منم پنجاه چهار روزشه همون سه ساعت یه بار یا دو ساعت یه بار ده دقیقه یه ربع میخوره

پسر من با دوساعتی ده دقیقه ماهی یک کیلو اضاف کرده ، میترسم اکه بکنمش سه ساعته بیشتر از ده دقه نخوره وزنش کم شه

خدایا مواظب پسرم باش   
پسر من با دوساعتی ده دقیقه ماهی یک کیلو اضاف کرده ، میترسم اکه بکنمش سه ساعته بیشتر از ده دقه نخوره ...

نمیدونم والا ولی پسر من چون وزن موقع تولدش خیلی کم بود خوب وزن گرفت موقع تولد 2270 بود الان شده 4100

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲