2777
2789
عنوان

معتادای اطرافتون چند سالگی مردن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1445 بازدید | 54 پست

داداشم چهل سالشه هنوز زنده است از شانزده سالگی سیگارو اعتیاد داشتالان خالکوبی زده بدنشو بیا ببین چقد باکلاس تر شده بهش نمیاد معتاد باشه

💙ماشاءالله لا حول ولاقوت الا بالله العلی العظیم💙 به دعاتون خیلی محتاجم💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه چهارتا سنگ‌کوبی داشتیم فقیر بودن

اما یه پولدار داریم الان۷۰ انگار ۶۰سالشه

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

یه فامیل دور دارم ۹۰ سالشه مواد قاچاق میکنه خودشم میکشه سرحال و قبراق چند سال پیش زنش فوت شد یه زن جوون گرفت دوتا هم بچه داره ازش در این حد امید به زندگی

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
از اقوام شوهرم  ۲۸ سالگی  اوردوز کرد

چی میکشید؟

چوب تنبیه خدا نامرئیست...نه کسی میفهمد، نه صدایی دارد...یک شبی یک جایی...وقتی از شدت بغض، نفست میگیرد...خاطرت می آید...که شبی یک جایی...باعث و بانی یک بغض شدی و دلی سوزاندی...آن زمان فکر نمی کردی بغض، پا پی ات خواهد شد...و شبی یک جایی...مینشیند سر راه نفست...و تو هم بالاجبار...هر دقیقه صد بار...محض آزادی راه نفست...بغض را میشکنی...آری، این چوب خداست...
برای چی زیاد؟ یعنی مفیده؟

تریاک اطرافیان رو‌دیوانه میکنه وگرنه واسه خودشون خیلی خوبه

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام