بعضی وقتا دلم خیلی براش میسوزه مثل امروز تو خونه هیچی نداشتیم منم باردارم گرسنم بود زنگ زدم هرچی خواستم بهش گفتم و قطع کردم دیدم چند دیقه بعد در زدن برام حرید کرده بود قبل اینکه من زنگ بزنم با اژانس فرستاده بود هرچقدر غر میزنم هیچی نمیگه شبا بیدارش میکنم واسم لقمه بیار اب بیار حتی ۲ ۳ شب خواب بد ببینم بترسم میبرتم بیرون میگردونه اما کافیه ی ذره بی حوصله شه کلا میگردم دنبال نقاط ضعفش در حالی ک ضعف های خودم خیلی بیشتره خییییلی دوسش دارم اما دست خودم نبس تو دعوا عصبی بشم همه چیو خراب میکنم
کدخدایی که گمانگرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بینوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کدخدایی که گمانگرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بینوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
فعلا حال کن توبارداری مراعاتتومیکنه😂 دیگه ازاین حال کردناممکنه گیرنیاد
ن قبلشم همین بود
عزیزم شما کنترل خشم نداری و خودخواهانه رفتار میکنی درسته الان بارداری اما خب دلیل نمیشه هرجور خواستی رفتار کنی مرد سیر میشه از بچه و دوران حاملگی و حتی بعد زایمانت از بچه هم بدش میاد درضمن همیشه هم مردا انقد صبوری نمیکنن بلاخره خسته میشه و یهو میبینی کاری که نباید میکرده رو کرده پس هواستو جمع کن و رفتارتو درست کن
قدر مردهای خوبو بدونین اگه ناشکری کنین خدا ازتون می گیره همون اتفاقی که برای مادرم افتاد
ناشکری نمیکنم همیشه ام اینطوری نیستم اما چی بگم ی خورده من عصبی ام