2777
2789

ممنون میشم بگید

مادر کی میایی تا من هم طعم شیرین مادر شدن رو بچشم؟ جانانم چند بار است که خواب تو را دیده ام در بغل بودی چه حس شیرینی بود بودنت .دلبندم چند تار موهای مامان و باباسفید شده پس تو نمیخواهیی بیایی و بمانی برای من برادرت تا ۳۹ هفته مهمان دلم بود چقدر حس زیبایی بود بودنش برای من اما برادرت قبل آمدن به بغلم به سوی آسمان پر کشید مادر این همه درد و رنج کافی نیست ؟؟؟؟درد از دست دادن برادرت درد نیامدن تو مادر دلم برای در آغوش گرفتنت پر میکشد تا کی حسرت شنیدن خنده هایت را بکشم مادر کی تو میایی من را صدا کنی مامان و من با همه وجودم بگویم جانم عزیزتر از جان مادر

من یه صب ادرار با جوش شیرین قاطی کردم کف کند، چون اوایل بارداریم بود کفش زیاد نبود، پسره

چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام گلم هفته چندی؟

۱۳

مادر کی میایی تا من هم طعم شیرین مادر شدن رو بچشم؟ جانانم چند بار است که خواب تو را دیده ام در بغل بودی چه حس شیرینی بود بودنت .دلبندم چند تار موهای مامان و باباسفید شده پس تو نمیخواهیی بیایی و بمانی برای من برادرت تا ۳۹ هفته مهمان دلم بود چقدر حس زیبایی بود بودنش برای من اما برادرت قبل آمدن به بغلم به سوی آسمان پر کشید مادر این همه درد و رنج کافی نیست ؟؟؟؟درد از دست دادن برادرت درد نیامدن تو مادر دلم برای در آغوش گرفتنت پر میکشد تا کی حسرت شنیدن خنده هایت را بکشم مادر کی تو میایی من را صدا کنی مامان و من با همه وجودم بگویم جانم عزیزتر از جان مادر
به حق چیزای نشنیده😂😂😂😂

منم تو سایت شنیدم

میشه بیشتر توضیح بدی؟ یعنی اگه کف نکته یعنی دختره؟

من بچم پسره دیگه  یه قاشق جوش شیرین رو ریختم تو یه لیوان یه بار مصرف ادرارم رو ریختم تا نصبه ی لیوان بعدش کفی شد، دیگه نمیدونم برا دخترم اینجور میشه یا نه

چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍
اول ادرار رو میریزی یا جوش شیرین یا کلا فرقی نمیکنه؟

فرق نداره

اکه هفته ده هستی تست سوزن و ادرار ردخور نداره حتما حتما حتما انجام بده!!!

جوش شیرین و ادرارم انجام دادم درست بود. توی ادرار اول صبح یک قاشق مرباخئری جوش شیرین بریز اگه کف کرد پسره اگه تغییری نکرد دختره

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین
۱۳

پس حتما حتما حتما تست سوزن و ادرار فردا صبح انجام بده گلم ردخور نداره!!!!!

ادرار ائل صبحت بریز لیوان بعد یک سوزن خیاطی سالم سالم بنداز داخلش . سوزن خیاطی که با دست لباس میدوزن منظورمه!!

بزار 24ساعت داخل ادرار بمونه . بهش اصلا دست نزن بعد 24ساعت بردار بشورش . اکه سیاه شده بود یا زنگ زد دختره ولی اگه تغییری نکرده بود پسره!!

ختما انجامش بده گلم.

عزیزم عکس ان تی رو هم بزار

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین
پس حتما حتما حتما تست سوزن و ادرار فردا صبح انجام بده گلم ردخور نداره!!!!! ادرار ائل صبحت بریز ل ...

ممنون عزیزم از راهنماییت