2777
2789
عنوان

مشاوره رایگان کنکور انسانی میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1685 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شمارشو داری

تو سایت سنجش قسمت راه های ارتباطی هست ولی بنظر من آزمون استخدامی شرکت کنی بهتره راستی من سوالتو از دوستم که مشاور هست پرسیدم گفت من اصلا تا به حال چنین چیزی نشنیدم احتمالا تازه چنین قانونی اومده و این حرفا یکی از اقوام ما دانشجو بود حالا نمیدونم ترم چند ولی یکی دوسالی بود که دانشگاه می رفت انصراف داد خوند برا کنکور سال 97 فرهنگیان قبول شد

من مسلمان هستم اسلام کامل است اما من نیستم اگر از من اشتباهی سر زد این را به من نسبت دهید نه دینم
تو سایت سنجش قسمت راه های ارتباطی هست ولی بنظر من آزمون استخدامی شرکت کنی بهتره راستی من سوالتو از د ...

ممنون عزیزم سوال کردی خیلی لطف کردی

راستش من چون ۷ترمه تموم میکنم درهرصورت ترم اخرم انصراف بدم میشم کاردانی درحال حاضر کارشناسیم ولی کاشکی میشد برم😞

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
تو سایت سنجش قسمت راه های ارتباطی هست ولی بنظر من آزمون استخدامی شرکت کنی بهتره راستی من سوالتو از د ...

آزمون بومیه امسال دیدم شهر خودم استان خودم خیلیییی کم میحواد ۱ نفر خانم فقط

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.

کلی دعات میکنم دوست عزیز من راهنمایی کن

من دیپلم انسانی ام و نوزاد دارم واس همین میخام ی رشته بدون کنکور انتخاب کنم 

خالا کدوم رشته و دانشگاه بدون کنکور برم ک شغلش بازار کار و درامد داشته باشه؟؟؟؟؟؟این سوال خیلی برام مهمه

و سوال دوم نظرتون راجب دانشگاه افسری چیه؟

استغفرلله ربی و اتوب الیه🌾

پیج مشاوره تحصیلی کنکور انسانی  زیر نظر دانشجوی دانشگاه فرهنگیان و دانشجوی روانشناسی با طرح برنامه ریزی مشاوره vipبا فقط ماهی ۷۰ تومن

📝شیوه کار:

📌تهیه و ارسال برنامه شخصی مطابق با برنامه راهبردی آزمون و برنامه درسی مدرسه و شرایط و ویژگی های هر داوطلب

📌معرفی منابع مطابق با سطح درسی داوطلب

📌بررسی و تحلیل روزانه گزارش کار داوطلب و مشخص کردن نقاط ضعف و قوت

📌مشاوره تلفنی ۲ بار در ماه

📌آموزش و توضیح نحوه خواندن دروس مختلف و تست زنی و تکنیک های مختلف کاهش منفی و مدیریت زمان و...

📌ارسال اطلاعات به داوطلب درباره ضرایب.. زیرگروه ها... بودجه بندی دروس و...

📌ارسال جزوه های دبیران مختلف در صورت نیاز و تشخیص مشاور....

در صورت تمایل به پیج moshaver_konkourrr@

دایرکت بدید