2777
2789
عنوان

بهترین دکتر طب سنتی شیراز

42302 بازدید | 23 پست

سلام خانومای شیرازی یه دکتر طب سنتی ک کارشم خوب باشه بهم معرفی میکنین . خواهرم فیبروم داره ۷ سانتی گفتن باید عمل کنه ولی مجرده عملشم ریسکه . 😔

وزن اولیه ۶۹. وزن هدف ۵۸  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتن اگه خونریزی کنه رحم رو در میارن 

یعنی یه بار عمل میکنن برایه فیبروم درآوردن .بعد اگر خونریزی کرد رحم رو در میارن یعنی دوبار عمل میکنن؟

💝ای ایران ای مرز پر گوهر،ای خاکت سرچشمه هنر .دور از تو اندیشه بدان .پاینده مانی و جاودان💐
یعنی یه بار عمل میکنن برایه فیبروم درآوردن .بعد اگر خونریزی کرد رحم رو در میارن یعنی دوبار عمل میکنن ...

نه گفتن حین عمل اگه رحم خونریزی کرد در میارن . چنتا فیبروم بزرگ داره . چند ماه پیش ۷ سانتی بود این ماه بزرگتر شدن چند روز پیش فرستادنش ام ار آی . معمولا هروزم درد پریودی داره

وزن اولیه ۶۹. وزن هدف ۵۸  
نه گفتن حین عمل اگه رحم خونریزی کرد در میارن . چنتا فیبروم بزرگ داره . چند ماه پیش ۷ سانتی بود این م ...

خیلی درد داره منم چند تا دکتر رفتم همشون میگن عمل نمیخواد .ولی یکیشون میگه باید عمل کنی آدم نمیدونه حرف کدومشون قبول کنه

💝ای ایران ای مرز پر گوهر،ای خاکت سرچشمه هنر .دور از تو اندیشه بدان .پاینده مانی و جاودان💐
عزیزم برای رفع مشکل خواهرت بیست تا صلوات از ته دل میفرستم و حرز امام جواد براش میخونم 

ممنون عزیزم خیلی لطف میکنی 🌹❤️❤️❤️

وزن اولیه ۶۹. وزن هدف ۵۸  
عزیزم اطلاع داری برای درمان فیبرومم کارش خوبه؟

کارش خیلی خوبه و شلوغ دخترعموم رفته بود پیشش براکسیت خوب شده بود برافیبروم نمیدونم ضرر نداره بره پیشش ویزیت شه من خودمم رفتم 

به گمانم گم شده ام ، دراین هیاهوی بی پایان
عزیزم اطلاع داری برای درمان فیبرومم کارش خوبه؟

کارش خیلی خوبه و شلوغ دخترعموم رفته بود پیشش براکسیت خوب شده بود برافیبروم نمیدونم ضرر نداره بره پیشش ویزیت شه من خودمم رفتم ،زیر نظر کدوم دکتر زنانه بعضیاشون هیچی بلد نیستن مواظب باشه

به گمانم گم شده ام ، دراین هیاهوی بی پایان