2777
2789

کی خوب شدین؟؟واقعا کلافم امروز ازمایش خون دادم ولی تست کروناس منفی بود pcrهم میترسم بدم سعی میکنم همینطوری مراقبت کنم الان فقط مشکلم بویاییمه واقعا دارم اذیت میشم چیکار کنم بهتر شم 

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن وقته؟؟کرونا داشتی؟؟

هفته ی پیش دو سه روز بدن درد و سردرد و چشم درد داشتم بعدش خوب شدم چند روز بعدش بویاییم رفت...تست ندادم ولی فک کنم کروناس دیگه

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود🌿

من دوماهه هنوز برنگشته، بوهای خیلی تند و تیز و خیلییییی کم میفهمم، بوی اسپندم انگار بوی سیرابی متوجه میشم

خدا جونم سایه همسرم و بالاسر منو پسرم نگه دار, الهی آمین  
هفته ی پیش دو سه روز بدن درد و سردرد و چشم درد داشتم بعدش خوب شدم چند روز بعدش بویاییم رفت...تست ندا ...

به نظرت کی برمیگرده هیچی بویایی نداری یا کمه؟

من دوماهه هنوز برنگشته، بوهای خیلی تند و تیز و خیلییییی کم میفهمم، بوی اسپندم انگار بوی سیرابی متوجه ...

هیچ تلاشی برای برگشتش نکردی؟؟

چیزی نیست استرس وارد نکن ب خودت خوب میشی

اخه من گلو درد شدم مثه همیشه ک سرما خورده میشم یعد بویاییم رفته احتمال میدم کروناس .من حس بویاییم خیلی قوی بود الانک نمیتونم بو بفهمم دارم دیوونه میشم

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹
شما علایمت چی بود؟

من علایمم نقریبا از هست روز پیش شروع شد اول سوزش ته گلو بعد سرفه کوچیک و بعد علایم سرماخوردگی مثل عطسه و ابریزش بینی و در اخر کمر درد بسیار سدید ودر اخر بویایی و چشاییم از دست رفت ولی خب این ها همه روی هم رفته سه روزم طول نکشید به غیر از بویاییم 

چیزی نیست استرس وارد نکن ب خودت خوب میشی

اگ بخاد سه ماه یک ماه اصلا دو خفته طول بکشه دیونه میشم😭😭😭خدایا خودت حس بویاییمو برگردون اصن نمیفهمم چی میخورم امروز پیازام سوخت نفهمیدم😔

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹
اخه من گلو درد شدم مثه همیشه ک سرما خورده میشم یعد بویاییم رفته احتمال میدم کروناس .من حس بویاییم خی ...

خوب میشی 🌹

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود🌿