2777
2789

سلام دوستای خوبم

من تصمیم گرفتم یه ختم قرآن سی روزه بزارم

به این صورت که 30 نفردورهم جمع میشیم این 30روز هرکسی روزی یک جزء قران میخونه

مثلا من روز اول جزء 20 روانتخاب کردم فرداش جزء 21 وپس فردا جزء 22رومیخونم وهمینطور تاآخرین روز هرکس علاوه برخطم گروهی که روزانه انجام میشه یک دورهم خودش ختم قرآن کرده

نیت شخصی خودتون رو میتونیدداشته باشید وااینکه فقط کسی که مطمئنه هرروز میتونه بخونه وهرروز گزارش بده لطفا شرکت کنه که یه وقت مدیون هم دیگه نشیم

عزیزان لطفادوستاتونم تگ کنید وهروقت 30 نفرشدیم تاپیک جدید میزنم واونجا شروع میکنیم به خوندن

میشه لطفا واسه دوستم که فوت شده یه صلوات بفرستید

نیتتونم هرچیز که خودتون خواستید باشه

ازدواج،ترگ گناه،

ختم قران به نیت کسایی که حقشون روضایع کردیم ناخواسته،خونه خریدن و هرچیز دیگه ای

قطعا قرآن خوندن دست جمعی ثواب بیشتروتاثیربیشتری توزندگیمون داره

خب اگه سی نفر نشد چی ؟

شانس چیست؟شانس همان کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت به تو، یک کار خوب یا یک انرژی ‌مثبت بدهکار است و باید به تو، یک سود بدهد یا یک انرژی مثبت برساند.چند راه بازگشت انرژی:از نظر سنتی:تو نیکی میکن و در دجله انداز،که ایزد در بیابانت دهد بازاز نظر قرآن:هر کس ذره‌ای بدی و خوبی کند به او باز می‌گردداز نظر بودا:قانون 'کارما' یعنی هر چیزی کار ماست و به ما بر می‌گردد.از نظر متافیزیک:انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژی‌ای رها میکنی حالتش عوض میشود و بر می‌گردد..                                                      جهان به اعتبار خنده تو زیباست بهشت من همین دقیقه ها همین جاست😊                            خدایا شکرت  خدایا شکرت خدایا شکرت                                 ❤💙💚💛🧡💜💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اگه سی نفر نشد چی ؟

ان شاءالله که بشه صبرمیکنیم تا وقتی 30 نفرجمع شدن اگه شماهم دوستاتونوتگ کنید ممنون میشم

@098890  

‍ 

شانس چیست؟شانس همان کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت به تو، یک کار خوب یا یک انرژی ‌مثبت بدهکار است و باید به تو، یک سود بدهد یا یک انرژی مثبت برساند.چند راه بازگشت انرژی:از نظر سنتی:تو نیکی میکن و در دجله انداز،که ایزد در بیابانت دهد بازاز نظر قرآن:هر کس ذره‌ای بدی و خوبی کند به او باز می‌گردداز نظر بودا:قانون 'کارما' یعنی هر چیزی کار ماست و به ما بر می‌گردد.از نظر متافیزیک:انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژی‌ای رها میکنی حالتش عوض میشود و بر می‌گردد..                                                      جهان به اعتبار خنده تو زیباست بهشت من همین دقیقه ها همین جاست😊                            خدایا شکرت  خدایا شکرت خدایا شکرت                                 ❤💙💚💛🧡💜💖

من هر روز یه جزئ میخونم اما هر ختم قرآنو اهدا میکنم به یکی قبوله اینطوری؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
من هر روز یه جزئ میخونم اما هر ختم قرآنو اهدا میکنم به یکی قبوله اینطوری؟

بله نیتتون هرچی که باشه قبوله هرجور خودتون دوست داشته باشید

خیلیم عالیه 

سلام انشالله ک ۳۰ نفربشیم و تک تکمون ب حاجت دلامون برسیم  من شرکت میکنم ب امید خدا

قبول باشه 30 نفرتکمیل شد تگتون میکنم

منم هستم لطفاً به منم اطلاع بدین

قبول باشه تکمیل شدیم تگتون میکنم

شماهم اگه دوست داشتید دوستاتونوتگ کنید ممنونم

قبول باشه 30 نفرتکمیل شد تگتون میکنم

باشه فقط امروز من جزء 14 هستم 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲