2777
2789
عنوان

دندونااام

76 بازدید | 6 پست

سلام دوستان 

من تا حالا مشکل دندون نداشتم و دندون پزشکی نرفتم ولی الان یه مدت همه دندونام باهم دارن خراب میشن مسواکم میزنم مرتب نمیدونم دلیلش چیه به نظر شما چرااینجوری شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جای خمیردندان‌هایی که بیرون میفروشن، خودت خمیردندون درست کن. مثلا ساده‌ترینش ترکیب 5 واحد عسل + 2 واحد نمک. میتونی بهش پودر نعنا یا آویشن و ... هم اضافه کنی. عسل و نمک باعث تقویت لثه و دندان می‌شن، از بیماری‌های دهان و دندان جلوگیری می‌کنن، و نمی‌زارن پوسیدگی بیشتر بشه. فقط ممکنه دو سه روز اول لثه‌ها خونریزی کنن که طبیعیه.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب