2777
2789
عنوان

بچه ها میخوام به نامزدم بگم

126 بازدید | 12 پست

یه شلوار که هم رنگ مانتومه برام بگیره راهش دوره سه شنبه یه مراسم هست میخوام بپوشم مانتو مو خودش گرفته حالا شلوارشم میخوام خیلی قشنگ میشه 

به نظرتون چطور بگم بهش چون تا حالا چیزی ازش نخواستم

بهش بگو بریم شلوار بخریم . نمیخوام تنها برم . ولی احتیاط پول دنبالت باشه که اگه حساب نکرد خودت حساب کنی

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
بهش بگو بریم شلوار بخریم . نمیخوام تنها برم . ولی احتیاط پول دنبالت باشه که اگه حساب نکرد خودت حساب ...

میخوام از اونجا بگیره برام چون وقتی اومد وقت نمیکنیم بریم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوام از اونجا بگیره برام چون وقتی اومد وقت نمیکنیم بریم 

این داستانش فرق کرد . بزار فکر کنم یکم 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

راستش واقعیتو بگی که سه شنبه یه مراسم هست میخوام بپوشم مانتو مو بهتره . ولی بگو با هم بریم تنها نباشم که فکر نکنه برای پوله فقط. و اینکه از مانتو خیلی خوشت اومده و خوشگله . 

این داستانش فرق کرد . بزار فکر کنم یکم 

آره فکر کن عزیزم 

به نظرت اینطور بگم خوبه 

عزیزم مانتوم خیلی قشنگه یک دنیا ممنوم ازت خیلی دوست دارم یه شلوار هم رنگ  داشته باشه که خانم قشنگت برای مهمونی بپوشه و همه ببین که چقدر خوش سلیقه ای 

آره فکر کن عزیزم  به نظرت اینطور بگم خوبه  عزیزم مانتوم خیلی قشنگه یک دنیا ممنوم ازت خیل ...

نوشتم برات دقیقا مثل مال خودت بود 

راستش واقعیتو بگی که سه شنبه یه مراسم هست میخوام بپوشم مانتو مو بهتره . ولی بگو با هم بریم تنها نباش ...

اینه