2777
2789

نی نی کچلا از شش ماهگی موهاشون درمیاد 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ی من دوسالو نیم هستش موهاش خیلی کمه . کم پشتم هستش..نمیدونم چکارش کنم. 

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️
بچه ی من دوسالو نیم هستش موهاش خیلی کمه . کم پشتم هستش..نمیدونم چکارش کنم. 

مال منم سه سالشه اینجوریه یعنی هیچ راهی نیست که امتحان نکرده باشم تا یه ذره موهاش در بیاد هیچکدوم فایده نداشت

دخترم موهاش بدو تولد بلند و پر بود ۱۵روزگی کچل کردیم دیگه جون نگرفتن الانم کم پشته.ولی محلول شیوانا رو ی مدت مصرف کردم از بی رشدی دراومد یهو بلند ترشدن خوب بود کمی تنبلی میکنم وگرنه خوب میشد.ی لیوان کمرباریک روغن زیتون و یلیوان کمر باریک دیگه روغن نارگیل با دو قاشق چایخوری حنا قاطی کن بذار ی شب بمونه از اون با قطره چکان هر روز بزن رو موهاش ۳ ساعت بمونه بعد بشور.تخم شنبلیله هم بکوب بجوشون بزن ب سرش

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
مال منم سه سالشه اینجوریه یعنی هیچ راهی نیست که امتحان نکرده باشم تا یه ذره موهاش در بیاد هیچکدوم فا ...

من کچل نکردم گفتن فایده نداره فقط موهای بچه زبر میشه.. واقعا منم نمیدونم چکار کنم براش...

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️