2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب منم تعجب کردم چون ی هفته پیش رفتم فروشگاه پر بود.. حالا جامد چیه مردم میخورن

نه بابا هست نگران نباشید 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
کی گفته روغن نیست ۵کیلویی نبود ک الان اوکی شده  برادرشوهرم تریلی داره بار روغن زده بود دیشب گف ...

من اصفهانم نتونستیم پیدا کنین اتکا رفتیم نداشت سوپریها هم که همیشه خرید میکنیم نداشتن افق کوروش و جامبو هم همینطور البته سرخ کردنی بود آفتابگردون نبود دیگه یه فروسگاه نگین هست سپاهان شهر اصفهان آدرس دادن همسرم رفت با کارت ملی یدونه ذرت بزرگ دادن بهش 

خاک تو سرشون حتما فروشگاهها تو انبارهاشون گذاشتن که با اینکه براشون میاد باز برای فروش نذاشتن

میگه 16 کیلویی نیست اگرم پیدا بشه 400 و خورده ای 5 کیلویی هم اینجا نیست

توچقد میترکی دختر!😟

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
من اصفهانم نتونستیم پیدا کنین اتکا رفتیم نداشت سوپریها هم که همیشه خرید میکنیم نداشتن افق کوروش و جا ...

من خانواده همسرم همشون تریلی دارن و بار تو کارخونه روغنکشی رفته بودن میگف همینطوری روغنی ک روهم انباربود تو کارخونه 

آره بابا کلا هرجا یه قیمته مثلا نوشابه یه جا ۸تومنه یه جا ۱۰تومن حتی ۱۲/۵۰۰هم دیدم

ای خدا چی بگم که باز کاربریم میترکه

گفتیم که عقل از همه کاری به دراید بیچاره فرو ماند چو عشقش به سرافتاد