2777
2789
عنوان

دوستان باتجربه =>زایمان طبیعی

118 بازدید | 10 پست

سلام من پنجشنبه  نزدیک ظهر  ی مقدار ترشح صورتی رنگ دیدم   دوباره جمعه نزدیک ظهر تو ترشحم خون بود یکمی بیشتر از روز قبل 

بعد از ظهر  ساعت ۱۵تا ۱۷:۵۱سه تا چهار بار درد در سمت راست شکم و شل و سفت شدن شکم تا ساعت ۱۹ و خورده ای 

۲۰:۲۰درد کمتر از یک دیقه

۲۰:۴۵ تا۲۰:۵۰درد زیر دل  ۲۱:۱۵ درد خیلی کم در زیر دل داشتم  بعد شام خوردم  دیگه خوب شدم و هیچ دردی نداشتم  تاالان  حتی شکمم هم انقباض نداشت 

قبلش که به ماما گفتم گفت دهانه رحم داره باز میشه دردت بیشتر  شد  برو بیمارستان   بعد اصلا کلا دردام تموم شد   

شما که تجربه دارین این عادیه ؟

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
چرا پیش دکترت نمیری علایمت شبیه زایمان بود چرا اینجایی داری وقت تلف میکنی ؟ تکون میخوره بچت؟

اره تکون داشته  

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم کیسه ابم نشتی داشت اینجوری شده بودم حتما زود زود برو دکتر

اخه اصلا خیس نمیشم  یا  ابی حس نمیکنم

خب برو دکتر چکاپت کنه ببینه وضعیتت چجوریه ایشالا چیزی نیس هفته چندمی؟

۳۸ هفته و ۲ روز  هستم الان پاشددم از جام احساس کردم زیر دلم تیر کشید 

اگه دیدی حرکت بچه کمه زود برو بیمارستان

ممنون

لطفا ی تماسبا دکترت بگیر 😒😡😡😡😡😡😒

باشه ممنون