2777
2789
عنوان

کـنـکــــوری هــای 99 بیاید دور همی

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 58 پست
خیلی میخوندی؟دستت رو سر من 😁یکم راهنمایی کن

من سه ماه اول حداقل ساعت مطالعه م 10 ساعت بود

بعد که به از نظر خودم به حد مطلوبی رسیدم ساعت مطالعه م بین 6 تا 11 ساعت بود

راستش خدا رو صدهزار مرتبه شکر پدر و مادر با درکی داشتم اگه یه روز خسته میشدم میگفتم نمیتونم امروز بخونم درک میکردن و چیز خاصی نمیگفتن

کتابخونه رفتم ...  از شهر خودمون میرفتم شهر بزرگ کناریم هر روز برای کتابخونه

تو کتابخونه با احدی دوس نشدم

با دوستام کات کردم یه سال

با فامیل رفت و امد نکردم

پیگیر حواشی و اخبار هم نبودم (البته دروغ نگم یه کوچولو درگیر شایعه تعویق شدم ولی نه خیییلی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا چطوری هست دانشگاهش  من‌ به خاطر اینکه کلا از اسفند هیچی نخوندم شدم این😭و پشیمونی که الا ...

اوا پشیمونی؟؟؟؟ دانشگاه گیلان یه تیییکه از بهشته .. برو عکساشو ببین حظ میکنی دلت میخواد 13 به در هم بمونی دانشگاه انقد سر سبزه ... استاداشم خوبن ... 

من خودم ساکن گیلانم ولی بوشهر قبول شدم پزشکی  

اوا پشیمونی؟؟؟؟ دانشگاه گیلان یه تیییکه از بهشته .. برو عکساشو ببین حظ میکنی دلت میخواد 13 به در هم ...

تبریک میگم عزیزم

یکم یه دانشگاه دل گرم شدم❤️

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬
نگران نباش اصصصلا ... من ارزوم بود گیلان قبول شم     مبارکت باشه

از این حرص می خورم که تا اسفند روزی 7 ساعت می خواندم بعد از اون 0 ساعت😂

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬
از این حرص می خورم که تا اسفند روزی 7 ساعت می خواندم بعد از اون 0 ساعت😂

درکت میکنم

منم از بهمن به بعد افت و خیز خیلی داشتم

یعنی اگه تا اخر مثل سه ماه اولم میخوندم شاید الان شهر خودم قبول بودم