سلام، من انقدر ناراحت شدم از دیشب عضو شدم یکم سوال بپرسم فکرم باز شه، دیروز واسه برادر همسر رفتن خواستگاری، منم برای مامانم تعریف کردم، بابای منم چند روز بخاطر کرونا بیمارستان بستری بود، پدرشوهرم بعد خواستگاری اومد زنگ بزنه به بابام که دیگه ترخیص شده بود، یهو بابام تبریک گفته بود😐😐 بعدم مامانم تبریک گفت، پدر شوهرم چیزی نگفت ولی شنیدم مادرشوهرم به دخترش گفت مخبرالدوله است. خیلی ناراحتم از کار خودم، به نظرتون به مادرشوهم چیری نگم؟
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
حالا عروسی پسر پادشاه نبوده ک بهشون بر خورده خوب توام تو حرفات ب مامانت گفتی کار بدی نکردی ک ولی ایکاش بهشون میگفتی فعلا بعنوان تبریک چیزی ب این ادمخورا نگن ک بهشون بر نخوره!!!!!!والا خودشون هزارجور حرف میبرن میارن دخالت میکنن هیچی نیست .بعد ی حرف ساده رو گنده میکنن.
فدای سرت ناراحت نباش عروسیم کردن ب خونوادت بگو داخل ادم حسابشون نکنن و تبریک نگن تا بفهمن وقتی طرف بخاطر دلمهربونش تبریک میگه اینا چ... کلاس نزارن.