2777
2789
عنوان

نوزادان نمی‌خوابه چرا؟لطفا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گریپ میکسچر میدم

سگا گریپ رو امتحان کن رو پسر من فقط این تاثیر داشت عالیه 

ببین بعد شیر اروع که زد حتما ۱۵ مین همونجوری رو شونت نگه دار بعد بذار زمین،،خیلی روشو نکش ی چیز نازک فقط رو شکمو پاش کف پاشو نگیره ،،دلشو با روغن زیتون ماساژ بده گرم کن قبل خواب شب،،،اصلا وقتی بیدار شد باهاش حرف نزن با بازی نکن اصلا سعی کن زیادم تاع باز نخوابه رو پهلو باشه اینارو رعایت کنی بیشتر میخوابه

کولیک داره

قطره کولیک ایز روزی ۳بار هربار نصف قطره چکان ۱۵دقیقه قبل شیردهی

بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام  و روزی از خانه ام  می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است.                کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍                                                                       
مرسی جانم  چشم تهیه میکنم

خواهش میکنم🌹

بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام  و روزی از خانه ام  می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است.                کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍                                                                       

نوزادان در ابتدای تولد بیشترین میزان خواب را دارند و این میزان به تدریج در طول رشد کاهش می‌یابد. خواب نوزاد علاوه بر اینکه انرژی او را ذخیره می‌کند، از جهت تأثیر بر رشد مغز نیز بسیار اهمیت دارد. والدین باید بتوانند از همان بدو تولد خواب نوزاد خود را تنظیم نمایند و با حفظ نکات ایمنی و ایجاد شرایط مطلوب در محیط اطراف به خوب خوابیدن کودک کمک کنند. با این حال خیلی از والدینی که تجربه فرزند اول خود را دارند در ابتدا در مورد اینکه خواب نوزاد چگونه و به چه میزان باید باشد، دچار چالش می‌شوند. برای اینکه در این باره اطلاعات بیشتری کسب نمایید تا پایان مطلب با ما همراه باشید.