2777
2789
عنوان

میشه مامانا ی لحظه بیاین تورو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 51 پست
باهاش مدارا کن میدونی هم شیرو گرفتی هم تو پروسه از پوشک گرفتنه واقعا دوتا تغیر بزرگ برا بچه ست ببین ...

بله درسته واقعا هم از شیر گرفتم هم پوشک هم بچه جایی نداره همبازی نداره اینجا غریبیم با همسایه خوشم نمیاد رفتو امد کنم بیرونم نمیتونم ببرمش کروناس بچمم داغون شده بابا 

به خدا اون موقع که شیر میدادم تا صبح سینم دهنش بود دستم زیرم میخواست قطع بشه تا میچرخیدم پشتمو بهش ب ...

عزیزم چطوری شیر شبش و قطع کردی...اره بابا منم همینطوریم مامان میگه تا بچه خوابه صبح زود پاشو خودت صبحانه بخور ولی بخدا نمیتونم تا موقعی که بچم بخوابه منم کنارش میخوابم نمیتونم بلند شم چشام باز نمیشه اصلا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چطوری شیر شبش و قطع کردی...اره بابا منم همینطوریم مامان میگه تا بچه خوابه صبح زود پاشو خودت صب ...

من رفتم چند روز تعطیلی بود خونه مادر شوهرم رشت هستش اونجا جاریمو خواهر شوهرم بودن پسراشونم کوچیکن دورو ورش شلوغ بود طی روز همش بازی میکرد اصلا شیر نمیخواست از عطاری ی دارویی خواهر شوهرم خرید تلخ بود زدم به سینم یکی دوبار طی روز گفت مم اومد دادم دید تلخه فرار کرد برای خوابم بهونه میگرفت چند بار دادم تو خواب دید تلخه دیگه نخورد بهونه میگرفت گریه میگرد خیلی وابسته بود اما تو خوابم چشماش بسته بود گریه میکرد میگفتم بیا بخور میگفت اخه دیگه سه روز شب تا صبح گریه کرد چرخوندم یا روی پا خوابوندم دیگه کلا یادش رفت

😂😁😁😁😁 وروجک دلم خواست محکم فشارش بدم ببوسش از طرف من 

قربونت انقدر زبون داره که شب میخوابه نگاهش میکنم میگم اخه این چه گناهی داره هی دستاشو بوس میکنم هی معذرت خواهی میکنم ازش

من که اصلا حرفم خریدار نداره بهش چند بار گفتم میرم مامان ی نینی دیگه میشم میگه پاشو پاشو برو مامان م ...

بخدا قسم همدردیم دقیقا پسرمنم اینجوریه 

کوردم زمانم کوردیه من خلکی کوردستانم ❤️  کاربر قدیمی هستم       لیداااا بودم