2777
2789
عنوان

میشه مامانا ی لحظه بیاین تورو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 51 پست
هیچکس ادمو درک نمیکنه من واقعا تنها و عصبی و بی جون شدم حالم خرابه

من شیر خودم و میدم انقدر لاغر شدم دیگه بدنم جون نداره همش بهم چسبیده شیر میخوره شبا خیلی بیدار میشه برای شیر...ولی من روزی دوبار میخوابونمش اگه نخوابه من از پا میفتم تازه میخوابه من به کارام میرسم دو تا یه ساعت یا 45 دقیقه میخوابه غیر از بدنم ذهنم و روحم خسته پیشه بقیه درک نمیکنن که

منم به شوهرم میگم اهمیت نده ولی اون میگه دلم میسوزه، نصف شب بیدار میشه انقد گریه میکنه که منو ببرین ...

منم به شوهرم میگم تو رختخواب میگه نون پنیر محل نذار اما هی گریه میکنه منم میبینم شوهرم خستس از صبح سرکار بوده حالام گریه ی این قطع نمیشه چیکار کنم هزار بار بلند میشم نون آب جیش که فقط زودتر بخوابه اخرم فایده نداره یا داد باید بزنم یا بترسونم امشبم دستم بشکنه خیلی زدم روی دستش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ندیدین تاحالا ؟؟؟؟

قبل بچه دارشدن فکر همه چی رو بکنیم 

بچه یه موجود زنده س

باید پا ب پای شیطنتش صبوری کنید تا رشد کنید

ب نظرم با رفتارهای نا بجا حساس ترشم کردید و مطمئن باشید بیشترم شیطنت میکنه و اگر همینجور پیش برید پرخاشگری رو هم ب لیست اضافه میکنید

اخه چیکار کنم اصلا حرفمو گوش نمیده تازگیا منو میزنه

فقط باهاش با مهربونی رفتار کن من یه مدت دعواش میکردم اصلا حرفم و گوش نمیاد از وقتی به حرف مامانم گوش دادم دیگه دعواش نکردم اونم بیشتر به حرفم گوش میده بچم داشت عصبی میشد همه رو میزد جیغ میکشید الان خداروشکر دیگه اینطوری نیست...میدونم سخته عزیزم ولی ما مادریم باید صبر داشته باشیم

مال منم همین بود فقط با تهدید میخوابوندم چهارسالگی خیلیییی بدترمیشن بچه هاا..وارد پنج شد خیلیییی خوب شد ماشالله

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍
عزيزم صبحا كي بيدار ميشه خودش ده؟؟

اره 10 بیدار میشه تا چشم باز میکنه میگه نون پنیر باور نمیکنی هنوز خوابالوعه میگه چای شیرین مهلت نمیده من به خودم بیام منم تند تند بلند میشم صبحونه اماده میکنم که فقط اول صبح گریه نکنه اعصابمو داغون نکنه

وای منم دقیقا پسرم همسن پسرشماست دیگه بعضی وقتا میخوام خودمو بکشم میشینم گریه میکنم عجیب خرابکاره نمیذاره هیچی سرجاش بمونه اگه یه مهمون سرزده بیاد آبروم میره هیشکی درک نمیکنه بخدا صب تا شب من یه لحظه استراحت ندارم شبام دیر میخوابه روزام نمیخوابه انقد از هر چی ترسوندمش براش عادی میشه گوش نمیده خودم دوس ندارم بترسونمش عذاب وجدان میگیرم ولی چاره ای برام نمیمونه

کوردم زمانم کوردیه من خلکی کوردستانم ❤️  کاربر قدیمی هستم       لیداااا بودم    
ببین برا من تو گهواره یه مطلب اومده بچه اگه یخ چرت کوتاهم بزن تو این سن از فاصله بیدار شدن تا خوابید ...

2 تا 4 میخوابه اونم به زووور امروزشوهرم خونه بود گفتم ببین همش میگی ظهر میخوابونمش شب نمیخوابه امروز خودت هستی نمیخوابونم ببین چی میشه نخوابوندمش ظهر نقاشی کشیدیمو بازی کردیم ساعت 6 خوابید تا 7 گفتم ببین نگفتم ظهر نخوابه غروب میخوابه دیگه چیکار کنم

اره 10 بیدار میشه تا چشم باز میکنه میگه نون پنیر باور نمیکنی هنوز خوابالوعه میگه چای شیرین مهلت نمید ...

خوش به حالت كه صبحونه ميخوره پسرت.مال من اصلا نميخوره كاملم زبون باز نكرده.سعي كن طي چهار روز هر روز يك ربع زودتر بيدارش كني تا ساعت بيداريش برسه به ساعت نه.اينجوري تا سه ميخوابه تا پنج بيدار ميشه شبو شايد زودتر خوابيد من اين كار كردم الان ١٢ الي ١٢/٥ ميخوابه ديگه.اگه ١٢ بخوابه شمام راحت ميتوني ٨/٥ بيدار شي براش صبحانه آماده كني

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
من شیر خودم و میدم انقدر لاغر شدم دیگه بدنم جون نداره همش بهم چسبیده شیر میخوره شبا خیلی بیدار میشه ...

به خدا اون موقع که شیر میدادم تا صبح سینم دهنش بود دستم زیرم میخواست قطع بشه تا میچرخیدم پشتمو بهش بکنم گریه میکرد مم مم میکرد خونه مادر شوهرم میرفتم همه مثل خرس میخوابیدن تا صبح من ده بار شیر میدادم شوهرم 9 صبح هی میگفت بیدارشو همه بیدارن تو خوابیدی اخر ی روز داد زدم من تا صبح شیر میدم همتون تا صبح میخوابید من صبح زود نمیتونم بیدار شم مادرتم ناراحته دیگه نیام خونش 

2 تا 4 میخوابه اونم به زووور امروزشوهرم خونه بود گفتم ببین همش میگی ظهر میخوابونمش شب نمیخوابه امروز ...

باهاش مدارا کن میدونی هم شیرو گرفتی هم تو پروسه از پوشک گرفتنه واقعا دوتا تغیر بزرگ برا بچه ست ببین داره ذهنیتشو نسبت به قبل عوض میکنه یه مدتی تحمل کن نذارم براش عادت بشه، قبل خواب مثلا نیم ساعت یه سری کارها رو به صورت روتین انجام بده که بدونه دارین آماده میشین برا خواب باور کن یه مدت کوتاهه 

وای منم دقیقا پسرم همسن پسرشماست دیگه بعضی وقتا میخوام خودمو بکشم میشینم گریه میکنم عجیب خرابکاره نم ...

من که اصلا حرفم خریدار نداره بهش چند بار گفتم میرم مامان ی نینی دیگه میشم میگه پاشو پاشو برو مامان مانی بشو پسر همسایمون اسمش مانیه