سلام من ی پسر 2 سالو 2 ماهه دارم زیاد شیطون نیست امااذیتم میکنه توی شهری که زندگیمیکنیم غریبم کسی رو ندارم نه دوستی نه اشنایی پسرمو خیلی دعوا میکنم سرش داد میزنم امشبم چندبار محکم زدم رویدستش دست خودم سوخت جیگرمم سوخت دارم دیوونه میشم شبا دیر میخوابه تا میایم توی جامیگه جیش میبرم دوباره میگه آب دوباره میگه نون هزار با بلند میشم شوهرم میگه ظهر نخوابونش میگم ظهر که نخوابونم کی نفس بکشم پس ظهر نخوابه غروب میخوابه خسته ام واقعا داغونم کمکم کنید چیکار کنم اخه
شلوغ یعنی چیمننمیفهمم ببین پسرم همش میپره اصلا راه نمیره فقط میدوعه به خدا ماه قبل شوهرم با طبقه پایینی درگیری پیدا کردن هی پیقام میداد بچت میدوعه گرفت مرده رو زد همش روی میز تلوزیونه دیوونم کرده به خدا
این حرکاتت واقعا طبیعیه چون بچه کلی انرژی از ادم میگیره که واقعا خسته و کلافه میکنه . سعی کن در طول روز که خوابوندیش خودت هم حتما استراحت داشته باشی . همه مادرا اینطورین خسته میشن دست خودشون نیست
عزیزم منم همینطورم مادرشوهرم اینا میگن روز نزار بخوابه ولی پس کی یکم استراحت کنم شبا تا صبح صدبارمنوبیدارمیکنه اوایل سرش داد میزدم وقتی عصبی میشدم مامان بهم گفت وقتی بچه رو دعوا میکنی ازت بدم میاد منم چون خیلی به مامانم وابسته هستم از اون روز دیگه سعی کردم صبور باشم و دعواش نکنم...میدونم خدایی بچه خیلی خیلی سختی داره
عین بچه منه منم دیگه کم اوردم؛ تازه دخترمن نصف شب هم بیدار میشه و بهونه میگیره
نصف شب بیدار نمیشه اما 1_2 میخوابه هی میترسونمش میگم سبزی فروش میاد بخواب یا میگم میبرم میندازمت تراس با گریه میخوابونمش دیگه امشب به من میگه برو تراس دیگه مهم نیست حرفم براش