2777
2789
عنوان

هم به خیانت فکر میکنم هم به طلاق

435 بازدید | 49 پست

راستش هیچوقت به خیانت به صورت جدی فکر نمیکنم ولی خیلی کمبود محبت دارم یکسال و چند ماهه که عروسی کردم اونم با پسری که چهارسال باهاش دوست بودم با کیلومتر ها فاصله اگه جو خونه پدریم جوری بود که آرامش داشتم همچین ازدواجی نمیکردم حداقل شاید با چشم بازتری ازدواج میکردم مشکلات خونه پدری بماند که پر از تشنج و جنگ و دعوا بود متاسفانه بعد از ازدواجم به شدت عزت نفس و اعتماد به نفسم افت کرد آدم بی سرو زبونی هستم و ترسو اینم سد مایه سو استفاده همسرم و خانوادش هر جور دوست دارن دخالت میکنن و نظر میدن حتی با خودشون تصمیم گرفتن یه واحد فعلا بسازن من و همسرمم بریم تو یه اتاقش اونم باچهارتا خواهر شوهر مجرد و سر و زبون دار و مادر شوهر باسیاست.

همسرم هر وقت میخاد تو جمع صحبت کنه از صد تا جملش نودتاش اسم خواهراش و مادرشه بخدا. ولی برادر شوهرام همش خانوماشونو مخاطب قرار میدن و مورد احترام و توجه قرار میدن حسود نیستم ولی توجه همسرمو بیشتر میخام تا حالا صدبار منو تو جمع ضایع کرده جاریام هر چی بگن مورد احترام همسراشونن ولی همسر من کاری کرده جرات نکنم تو جمع حتی بهش بگم گوشیتو وای فا کن بهت وصل بشم از ترس اینکه ضایعم کنه الانم دارم با چشمای اشکی مینویسم

طبق قانون جذب در تاریخ 9/9/99 یه شغل عالی دارم

بیاین بخورینش

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط طلاق

♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩بزن باران که دین را دام کردند♩شکار خلق و صید خام کردند♩بزن باران خدا بازیچه ای شد ♩که با ان کسب ننگ و نام کردند♩بزن باران به نام هرچه خوبیست♩به زیر اوار گاه پایکوبیست♩مزار تشنه جو باران پر از سنگ♩بزن باران که وقت لایروبیست♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩

جذبش کن به خودت

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

مشاوره لازم داری

با ادم کاربلد مشورت کن

باید از همسرت خواسته هاتو مستقیما بخوای

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟

اسی اگه طلاق بگیری مشکل اعتماد ب نفس و بی سر و زبونی ک حل نمیشه

بیشتر آدمای اطراف ت در ازدواج بعدی هم از این موضوع سو استفاده میکنن

ولی منم اون یکی مشکل تو رو دارم ک همسرم زیاد محبت نمیکنه ...خسته شدم ازبس بهش گفتم یادنمیگیره و منم خیلی احساس و رمانتیک داغونم بخدا