2777
2789

سلام امشب شوهرم شب کاره بچه هاخابن میخاستم بخابم گفتم بزار ب بخاری یدست بزنم ب لوله دست زدم ولی یخ یخ بود یکم پنجرع ها باز کردم و دباره لوله بخاریو فشاردادم ک فیکس بشه الان ک دَت میزنم لوله داغ شده از کجابفهمم خطری تهدیدمون میکنه یانه لطفا اگه میدونید دریغ نکنید

بی عشق جهان یعنی یک چرخش بی معنی😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نميدونم ولي بهتره امشب گازشو ببندي اگه مطمىن نيستي 

رنج نباید تو را غمگین کند! در اینجاست که اکثر مردم اشتباه می‌کنند ! رنج قرار است ک تو را هوشیار کند به اینکه زندگی تو نیاز به تغییر دارد !چون انسان زمانی آگاه می‌شود که زخمی شود. رنج نباید بیچارگی را بیشتر کند. رنج را تحمل نکن رنج را درک کن! این فرصتی است برای بیداری .بیدار که میشوی بیچارگیت تمام میشود!! (کارل گوستاو یونگ‌ )
ی استرس بدی گرفتم میترسم 

الان لوله داغه یا یخ

وقتی فیکسش کردی

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

خب کف بزن و چک کن

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

دیگه داغ شده حتما فیکسه دیگه.نگران نباش اگرم ی ذره باز بمونه پنجره ها هییییچ خطری تهدیدتون نمیکنه نگران نباشی.ی آیت الکرسی بخون بخواب

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖