ملکه__پاییز مدیر عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 952 عنوان گویا امشب بهترین شب برای آرزو کردنه😍بیاین براهم دعا کنیم😢 | مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 114 پست برای شفای پدرم،سلامتی و موفقیت خودم وخانوادم یه حمد بخونید وصلوات بفرستین مرسی خواهرام محتاجم به دعاهاتون😍خوندین تاپیکو لایک کنید که دلگرم بشم به دعاهاتون 😊🌸شماهاهم با یه کامنت ارزوتونو بنویسید تا من و بقیه هم براتون دعا کنیمالتماس دعا🌹 برای حاجت دلم یه صلوات میفرستی مهربونم😍 1399/08/09 | 23:52 45 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکه__پاییز مدیر استارتر عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 952 فقط کرونا تموم بشه همین انشالله برای حاجت دلم یه صلوات میفرستی مهربونم😍
یاالهی_و_ربی_و_سیدی عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 2729 مادرشوهرم راضی.بشه و به زودی خونه جدا بسازیم اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼
lonelyyy عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 1008 من حمد خوندمراستش منکه دیگه از آرزو کردن خسته شدم آخه تا کی آرزو کنم و اشک بریزم ولی جوابی دریافت نکنم همش شده حسرت😢😢😢
ملکه__پاییز مدیر استارتر عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 952 خدا منو ببخشه و گذشته م پاک بشه خدا بخشنده تر اونیه که فکر میکنیم😊انشالله که میبخشه برات صلوات فرستادم😘 برای حاجت دلم یه صلوات میفرستی مهربونم😍
monarch عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 12795 لطفا برای سلامتی الینا دعا کنید🙏 اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
ندایقلبم عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 850 کرونابره دیگه نیاد.سلامتی همه.قبول شدنم ومشخص شدن آیندم براتون خوندم لطفاشمام دعاکنین🙏🙏❤❤
ملکه__پاییز مدیر استارتر عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 952 دعا کنید داییهای نامردم ارثیه مامانم را بدن تا بلکه از مستاجری دربیاد خونه بخره دلم براش کبابه انشالله همیشه حق به حقدار میرسه شاید با تاخیربرات صلوات فرستادم شماهم برای من دعا کن😘 برای حاجت دلم یه صلوات میفرستی مهربونم😍
ملکه__پاییز مدیر استارتر عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 952 من دلم میخواد خیلی زود یه ازدواج خوب بکنم . مجردی دوس ندارم .یه شغل خوبم نصیبم بشه دیگه عالی میشه انشالله به خواسته هات برسیبرات صلوات فرستادم شماهم برای من دعا کن مرسی😘 برای حاجت دلم یه صلوات میفرستی مهربونم😍
ملکه__پاییز مدیر استارتر عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 952 مگه شب ارزوهاست امشب؟ نه برای حاجت دلم یه صلوات میفرستی مهربونم😍
سمندون_سمندون عضویت: 1398/08/21 تعداد پست: 8264 انشالله همیشه حق به حقدار میرسه شاید با تاخیر برات صلوات فرستادم شماهم برای من دعا کن😘 انشاالله حاجت روابشی
ملکه__پاییز مدیر استارتر عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 952 تروخداااهرکی دیدبرای منم صلوات بفرسته ،برای ازدواج باعشقم❤ انشالله برات صلوات فرستادم شماهم برای من دعا کن مرسی😘 برای حاجت دلم یه صلوات میفرستی مهربونم😍
ملکه__پاییز مدیر استارتر عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 952 منم حاجت روا شم تا اخر امسال انشالله برات صلوات فرستادم شماهم برای من دعا کن مرسی😘 برای حاجت دلم یه صلوات میفرستی مهربونم😍
آینوربانو عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 3099 انشالله برات صلوات فرستادم شماهم برای من دعا کن مرسی😘 ممنون عزیزم چشم حتمادعاتون میکنم انشالله حاجت روابشی🌷❤ من تاعید1400به بزرگترین آرزوم رسیدم🍃🍀🌹😍هرکی امضامودیدآمین بگه لطفاا❤💕
ندایقلبم عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 850 من حمد خوندم راستش منکه دیگه از آرزو کردن خسته شدم آخه تا کی آرزو کنم و اشک بریزم ولی جوابی دریافت ... یه حدیث هست ازامام صادق(ع)که می فرمایند وقتی حاجتی ازخدادارین جوری بخاین که انگارپشت دره یعنی اطمینان کامل به خدا توکل به خداانشاءالله حاجتتونومیده ❤