2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم از این عجیب بودنش اینجوری شدم... عمرم تلف میشه

خودتو بکشی عمرت تلف نمیشه😐اون دوسالو دانشگاهو برو مثلا کم واحد بردار مثلا کتابارو خورد خورد بخر, به هیشکیم نگو میخوای کنکور بدی باز.بعد دوباره کنکور بده.انشاءالله که قبول میشی

کلن همه جا اینطوریه  تو همین نی نی سایت میبینی چقدر تاپیک خودکشی زیاد شده....

من سمت این چیزا نمیرما ولی واقعا دنیا دار زیر و رو میش 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

چطور؟

12سال پیش رشته مورد علاقه م تو یکی از بهترین دانشگاه‌های استانمون قبول شدم از دانشگاه چندبار زنگ زدن که برم برا ثبت نام اونقد از دست پدر ومادرم کشیده بودم که دانشگاه تنها راه و امیدم بود بعد خبر قبولیم مادرم نشست به گریه که بری تنها میشم با اخلاقای گند بابات دیوونه میشم دلم براش سوخت بابامم واسه رفتنم به اون شهر هر روز بساط می‌گرفت نرفتم هیچی نشدم مادرمم بعد گذشتن مهلت ثبت نام شد همون آدم سابق این وسط فقط من وارزوهام پر پر شدن😔😔😔

درد دارم درد تنهایی به دکتر بگویم کجایم درد می‌کند که مسکن ننویسد نمی‌خواهم تسکین یابد میخواهم برود 😓😓😓
12سال پیش رشته مورد علاقه م تو یکی از بهترین دانشگاه‌های استانمون قبول شدم از دانشگاه چندبار زنگ زدن ...

اخی الهی بمیرم..منم پرستاری ارتش و سپاه دعوت ب مصاحبه شدم خونوادم نزاشتن بزم

أحب نفسي في أي إصدار
اخی الهی بمیرم..منم پرستاری ارتش و سپاه دعوت ب مصاحبه شدم خونوادم نزاشتن بزم

خدا نکنه گلم الان دوتا بچه دارم یه شوهر خوب منتها کارگره جز مشکل مالی مشکلی ندارم به خدا اعتماد کن حتما خیری توقبولیت نبوده حتی به قول خودت سیستان  هیچوقت به مرگ فکر نکن نترس همه یه روز می‌میریم هیشکی نمونده که ما بمونیم 😘

درد دارم درد تنهایی به دکتر بگویم کجایم درد می‌کند که مسکن ننویسد نمی‌خواهم تسکین یابد میخواهم برود 😓😓😓
من سمت این چیزا نمیرما ولی واقعا دنیا دار زیر و رو میش 

میدونم چی میگی 

موافقم..☹☹

❌🚨از یکم دی ماه برای اعتراض به وضعیت سایت نه تاپیک میزنیم نه پست میزاریم🚨❌ ...  A New Me    Coming Soon     Loading...  ۲۰%                                          عضو اکیپ علمی تخیلی💫             خدایاشکرت💕    i can🕊