2777
2789

بردیم دکتر ارتوپدی گفت این وقتی تو شکم بوده پاش زیرش مونده این حالتی شده پاشو روبه بالا میزاره بچم صاف نمیزاره یکمم کوچیک تر از این یکی پاشه حالا دکتر گفت تا یه ماه دیگه فقط ماساژش بده احتمالا خوب شه چیکار کنم کسی بوده اینجوری

عزیزم نگران نباش هنوز استخوان های نوزاد نرمه ایشاالله راحت صاف میشه نترس اصلا حالت غضروفی دارن عزیزم ...

خیلی میترسم هر وقت نگاش میکنم گریم میگیره اگه کوچیک بمونه پاش چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی میترسم هر وقت نگاش میکنم گریم میگیره اگه کوچیک بمونه پاش چیکار کنم

نه خدانکنه 

اصلا همچین فکری نکن،، چرا گریه میکنی شیر میدی ب بچه اینجوری بچه رو عصبی میکنی عزیزم،، دختره یا پسر،،،،، بعدم نوزاد استخون نداره ک غضروف نرم هستن ک کم کم استخون میشن و سفت محکم.. الان مشکلی نیست ببر پیش ی دکتر دیگه ببین نظر اون دکتر چیه اگ لازمه از همین الان ببری تحت درمان ک زود خوب شه مرتب ماساژ بده 

نه خدانکنه  اصلا همچین فکری نکن،، چرا گریه میکنی شیر میدی ب بچه اینجوری بچه رو عصبی میکنی عزیز ...

پسره حالا قراره ببریم پیش یه دکتر دیگه ببینم چی میگن اخه خب خیلی هم خودم هم شوهرم واسش استرس داریم که نکنه همینطور بمونه 

دختر من وقتی بدنیا اومد انگشت وسطی پاش غیر طبیعی بود بعنی خیلی خیلی نازک و کوچیکتر از بقیه انگشتاش ب ...

جدی پسر منم یکی از انگشتاش خیلی ضعیف تر از بقیست

انشالله چیزی نیست کاری که دکتر گفته حتما انجام بده ماساژ را به همون روشی که بهت یاد داده انجام بده ان شالله درست میشه منم پسرم وقتی دنیا اومد یکی از انگشتای دستش اصلا باز نمیشد و همیشه خم بود بردم دکتر ارتوپد گفت این ریزه الان عمل کنم اصلا از زیر عمل در نمیاد و منم ناراحت شدم خیلی غصه خوردم اومدم بیرون منشیش از اشناهای دورمون بود گفت اصلا نترس دست بچه ات هنوز نرمه بگیر این حالتی هر روز ماساژبده مطمئن باش خوب میشه. منم پیش خودم گفتم حالا دکتر بهتر میدونه یا این منشیه. ولی باز هم با دستش همیشه همون حالتی ماساژ میدادم و با انگشتش یکسره کار کردم الان سه سالشه صاف صاف شده. یعنی حرف منشیه با ابنکه من گفتم شاید الکی میگه درست بود

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

انشالله چیزی نیست کاری که دکتر گفته حتما انجام بده ماساژ را به همون روشی که بهت یاد داده انجام بده ا ...

خداروشکر واسه بچت خدا کنه پای پسر منم خوب بشه خیلی ناراحتم روزی چند ساعت پاشو ماساژ میدم

خداروشکر واسه بچت خدا کنه پای پسر منم خوب بشه خیلی ناراحتم روزی چند ساعت پاشو ماساژ میدم

اره تکرارش کن اگه برات امکان داره به کاردرمان اطفال هم ببر ببین چه بهت یاد میده اونم خیلی میتونه کارساز باشه.

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...