2777
2789

چند روز پیش  تبو لرز شدید داشتم  الان تب ندارم ولی کامل حس بویاییمو از دست دادم چشام خیلی درد میکنه  کیا اینجوری بودن؟ چکار کنم؟ خیلی سخته  حتی طعم  غذاهم نمیفهمم 😭😭😭😭

همه ی خوشگلاو خوش سلیقه ها که شیک پوشیدن براشون مهمه بیاین😍😍😍😍

هرگز هرگز هرگز هیچ مردی هیچ زنی را و هیچ زنی هیچ مردی را ن عوض کرده ن درست کرده است این تحفه ایی ک شما میبینید ده بیست درصد خرابتر شده میتوانید او را بپذیرید مبارکتان باشد اگ ن بروید دنبال کارتان و رهایش کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کرونا گرفتی

یکی از افتخارام اینه که دوست دختر هیچ پسری نبودم دومین افتخارم اینه تتلیتی ام😎به افتاب گردان میگن چرا شبا سرتو میندازی پایین میگه چون ستاره ها چشمک میزنن نمیخوام به خورشید خیانت کنم  زندگی یک تصادف است مرگ یک واقعیت سوالی درمورد ماورا و چشم سوم و چاکرا داشتین در خدمتم😊

کروناس

تنگی نفس داری؟ اگه اره فوری برو دکتر

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

علائم کروناست گلم دکتر نرو خودت تو خونه خودتو درمان کن با گرمیجات

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱

منم مریض شدم یه هفته ای الانم خوب خوب نشدم تب خفیف و سرفه و عضله درد و چشم درد و گلو درد خفیف و بویایی چشاییم خفیف از بین رفت ... اول دخترم گرفت بعد من الانم شوهرم

همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔
دکتر میگه خودتو قرنطینه کن شاید خوب بشی😔

خب قرص ویتامینcو زینک بخور غذاهای مقوی هم بخور..

قرنطینه شو.انشالله خوب شی سوپ مرغ هم حتما بخور

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰
دکتر نرفتم  چون ی بار دیگه گرفتم.دکتر گفت فقط باید قرنطینه باشی

خب دوبارع گرفتی

یکی از افتخارام اینه که دوست دختر هیچ پسری نبودم دومین افتخارم اینه تتلیتی ام😎به افتاب گردان میگن چرا شبا سرتو میندازی پایین میگه چون ستاره ها چشمک میزنن نمیخوام به خورشید خیانت کنم  زندگی یک تصادف است مرگ یک واقعیت سوالی درمورد ماورا و چشم سوم و چاکرا داشتین در خدمتم😊

جوشانده بخور ، آبمیوه،  آب هویج ، آب سیب ، سوپ ، چیزای مقوی ، ماسک هم بزن تو خونه بمون تا خوب بشی ، حالت خیلی بد شد برو دکتر بهت قرص بده فقط بیمارستان نرو برو دکتر خصوصی 

الیسا قشنگم همه زندگیمه😍🤤
منم مریض شدم یه هفته ای الانم خوب خوب نشدم تب خفیف و سرفه و عضله درد و چشم درد و گلو درد خفیف و بویا ...

منم اول شوهرم گرفت  بعد من  دوماهه از خونه حتی برای خرید بیرون نرفتم اینجوری شدم😭😭😭