2777
2789

من دستور کیک ساده رو انجام میدم فقط شیر نمیریزم به جاش یه لیوان سیب رنده شده میریزم و خیلی هم خوشمزه است 

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=161969684]من دستور کیک ساده رو انجام میدم فقط شیر نمیریزم به جاش یه لیوان سیب رنده شده میریزم ...

بله 

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐
[QUOTE=161969684]من دستور کیک ساده رو انجام میدم فقط شیر نمیریزم به جاش یه لیوان سیب رنده شده میریزم ...

فقط اینم بگم سیبت ترش باشه کیک پف نمیکنه باید سیبی که انتخاب میکنی شیرین باشه

مال من اینطوریه سیب رو رنده میکنم بعد برای گرفته شدن آبش و طعم دار شدنش با یه مقدار دارچین و شکر تفت میدم و البته یکم آب سیب باید بمونه ولی خیلی کم به کیک هم یه مقدار دارچین میزنم موادی رو که تفت دادم بهش اضافه میکنم

با افتخار شیعه‌ی علی بن ابی طالب هستم ‌. مردی که پدر یتیمان فاطمه دختر پیامبر بود . امروز  علی نیست ولی پسرش جگرگوشه‌ی فاطمه ، مرهم زخم های حسن ، منتقم حسین ، منتقم اسارت عمه جانش زینب ، شمیر در غلاف سجاد در کربلا ، امید شب و روز باقر ، تمام وجود صادق ، مرهم تنهایی های کاظم ، آشنای غربت رضا ، غصه دار تنهایی جواد ، خورشید شب های هادی و شنیدنی ترین سکوت حسن زنده است . او هست او می آید و هیچ کس جلودار پسر فاطمه و علی نیست . او می آید پس بترس از خون های زیر چکمه ات ...

من سیبمو حلقه حلقه های نازک میکنم توش یه قاشق گلاب و دارچینوهل میریزم میزارم یه یه دقیقه تو ماکروفر

مواد کیک سادمو درس میکنم بعد یکم ازموادمیریزم تو قالب و سیبارو میچینم بلز یکم دیگه سیبا رو روش میچینم 

همه عااشق کک سیبامن