2777
2789
عنوان

حلقه ازدواجمو گم کردمممم😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 108 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم یه مدت گم کرده بودم ولی مطمئن بودم تو خونه اس اینقدر گشتم اخر دیدم تو یه کاسه گذاشتم ک توش رنگی بود و زرد بود صد بار اونجا رو نگاه کرده بودما ولی حلقه رو نمیدیدم تو هم حتما جایی گذاشتی الان استرس داری یادت نمیاد 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                               انگار همه دوستام افتادن کلاس A من افتادم کلاس B انگار همه رفتن اردو به جز من                                   انگارنقاشی 19 شدم           انگار دوباره 8 سالمه           انگار دوباره زورم به هیچی نمیرسه :(   
این نظر منه.    میگم فیلم ساختن راجبش تو تلویزیون ایران هم نشون دادن،😕

به این فیلما و صدا و سیما اعتقاد نداشته باش

فیلم ساختن هندی

همین دیروز پریروز تلویزیون نشون داد

میدونی موضوعش چه بود؟؟

خلافکاره پسرش رو برا اینکه ادم خوبی بشه با پسر یه خواننده خوب تو نوزادی عوض کرد که بچش خوب بشه و پسر اون رو بد کنه 

تمام چاقو کشی و ... رو نشون بچه خونده داد و خواننده کارای خوب رو نشون اون بجه خلافکاره داد ولی در نهایت هر کدوم به روش بابای اصلیشون رفتار کردن

میدونی یعنی چه؟ یعنی تربیت هیچ تاثیری رو بچه نداره فقط ژنتیک مهمه 

یعنی من بیام این فیلم مزخرف رو باور کنم؟؟؟ چرا چون تلویزیون ایران نشون داده؟

عزیزم منم یه مدت گم کرده بودم ولی مطمئن بودم تو خونه اس اینقدر گشتم اخر دیدم تو یه کاسه گذاشتم ک توش ...

میترسم فقط تو دستشویی افتاده باشه رفته باشه!!!

در غیراینصورت اگه تو خونه باشه بالاخره پیدا میشه یه روزی...

مطمئن باش تو دسشویی نیوفتاده چون صدا میاد ادم متوجه میشد 

آخه نیس همه جارو گشتم نبود 

تنها جاییکه دیگه احتمال میدم همونه ... میگم نکنه ذهنم مشغول بوده چیزی نشنیدم!!!

اونم که سیم انداختم تو چاه چیزی نبود... مگه اینکه دیگه افتاده باشه بعد رفته باشه تو فاضلاب!!